Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért válaszolnak olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért válaszolnak olyan emberek párkapcsolati kérdésekben akik nem tudnak érdemben hozzászólni?

Figyelt kérdés
Miért keverik bele sokan a saját keserű párkapcsolati nehézségeiket amikor nem ez volt a kérdés? Mire jó, hogy itt sajnáltatjátok magatokat válaszadáskor? Előnyös tulajdonságnak gondoljátok?
2015. aug. 30. 16:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Leszűrhető. De nem 1-2 válasz alapján! :)
2015. aug. 30. 18:29
 12/15 anonim ***** válasza:

1-2 válaszomban én is írtam már a saját dolgaimról.De csak akkor,ha megéltem már hasonlót a kérdező szituációjához.

Általam kiírt kérdéshez is jöttek már hasonló válaszok,sőt voltak,akikkel privát levelezés is kialakult.Jó volt egymást erősíteni,segíteni,tudni,hogy más is küzd hasonló problémákkal,együtt keresni a megoldást.

Azt viszont én sem értem,mikor valaki az oda nem kapcsolódó dolgairól ír egy fórumban.Lehet,csak beszélgetni akar,magányos.

2015. aug. 30. 18:41
 13/15 anonim ***** válasza:

Engem az jobban érdekelne,hogy mikor kiírtam az egyetlen kérdést itt a házassági problémámmal (nem szex probléma), akkor miért jöttek szexajánlattal privát üzenetek. ???

Tudtommal ez nem társ- ,azaz szexpartner-kereső oldal :)

2015. aug. 30. 18:44
 14/15 anonim ***** válasza:
Trollkodni mokas.
2015. aug. 30. 20:55
 15/15 anonim ***** válasza:

Kérdező, rossz hírem van: attól hogy a te véleményeddel nem egyezik, még lehet jó válasz, igenis hasznos válasz.

Ha ennyire zavar az őszinte beszéd, írd ki a kérdésed alá hogy "csak olyan válaszadókat várok akik VELEM egyetértenek". Nem válaszokat akarsz te igazából, hanem elvtársakat...

2015. aug. 31. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!