Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
41 évesen egy gyönyörű 16 éves barátnőm van, akivel nagyon szeretjük egymást, nemrég pedig az ártatlanságát is nekem adta. Szülei is elfogadtak, kedvelnek, mások szerint viszont ciki a dolog. Ti mit gondoltok erről?
*t
Amúgy jó kérdés,hol ismerted meg?
Szülőire vitted a lányod?
Nekem 18 és 19 évesen is volt ilyen nagy korkülönbséggel kapcsolatom. Úgyhogy ha a lányom jönne haza 16 évesen egy 41 éves pacákkal, azt ott helyben feldarabolnám és elásnám a hátsó kertbe.
Mint utólag kiderült, egyik pasas se volt százas. Az kellett nekik, hogy a buta kislány felnézzen rájuk, mert a korukbeli nők átláttak rajtuk. A másodikkal több éves kapcsolatom volt, addig tartott amíg elő tudta nekem adni magát.
Úgyhogy ha a környezetemben lenne ilyen, akkor a pasit én is furán méregetném.
Azért ennyire nem kell mások felett ismeretlenül pálcát törni.
Nem ismerjük őket, csak abból ítéltek, hogy életkorok... ez szerintem nem elég a helyzet megítéléshez.
Furcsa, nem mindennapi, meghökkentő, de ennyi. Nem hiszem, hogy ciki lenne a dolog, a szerelem még mindig nem válogat...
Én nem tudok így ítélkezni, túl kevés az infó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!