Láttál már tacskó-yorkie keveréket? Nemrég láttam egyet, fiatal volt,5 hónapos. Gyönyörű. Tarkie?
Bocs, elfelejtettem, hogy elmebetegek is járnak ide.
És nem rátok értem, hanem azokra, akik valóban olyan elveteültek, hogy komolyan veszik ezeket az összerakott fajtákat.
A tarkie poén volt, a 8000 smiley lemaradt.
Na, jó éjszakát mindenkinek, ne háborodjatok fel egy ártatlan kérdésen. Én még sosem láttam ilyen keveréket és teljesen elbűvölt.
Nem azért, de pont úgy adtad magad itt elő a kérdésedben, mint aki, - téged idézve - komolyan veszi ezeket az összerakott fajtákat. Nem értem mit kell azon cifrázni, hogy keverék.
A linkek pedig azért, hogy egy kicsit bővüljön az ismereted, mert kb úgy csipogsz itt, mint aki még életében nem látott mást, csak "fúj csúnya gonosz ronda korcskutyát". Vannak nagyon helyes keverékek is, igen, ennyi, csak szét kéne nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!