Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnak a csajok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnak a csajok a nagyon befolyásos, nagyon gazdag emberekről?

Figyelt kérdés
Akik Bentley, Maserati stb kategóriájú autókkal rohangálnak, folyton csörög a telefonjuk stb.
2015. aug. 28. 21:02
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

20-as azért lehet nagyon boldogan élni átlagos anyagi körülmények között is. Azért sok ember boldog és nem kimagasloan gazdag.

Jó megismerkednék attól még egy gazdag pasival, ha szimpatikus, az nem lenne kizáró ok, de ennyire nem fontos a pénz.

2015. aug. 28. 21:51
 22/31 anonim ***** válasza:

Mert, amellett tényleg boldog, kiegyensúlyozott életet lehet élni, szerelemmel telve, ahol a srácnak állandóan csörög a telója, nincs ideje a párjára!

Ez tényleg egy boldog élet kezdete.

A PÉNZ NEM BOLDOGÍT!

Nem fogok érdekből a másik mellett lenni! Nekem az érzelmek sokkal fontosabbak, mint a pénz.

Tudod, inkább élnék kevesebb pénzből, de mindig ott van mellettem az, akit szeretek és nem kell kitartottnak lennem.

Mellékesen meg nem kell olyan baromságokat kitalálnom, mint azok a celebnők, akik a nagy unalmukban már nem tudnak magukkal mit kezdeni.

2015. aug. 28. 21:52
 23/31 anonim ***** válasza:
A PÉNZ NEM BOLDOGÍT! de isten szent nevében nem kapsz 1 kiló kenyeret a boltban!
2015. aug. 28. 21:54
 24/31 anonim ***** válasza:

Kisarkítod, amit írtam!

A 20-as még alacsony fizetésről papolt, te meg már szinte az ingyenességről!

2015. aug. 28. 21:56
 25/31 anonim ***** válasza:

Egyszer randiztam egy ilyen férfivel, de nekem sajnos inkább negatív előítéleteim vannak. :D

Egyrészt halál unalmas volt, és kérdés nélkül rendelt nekem kaját (wtf?), másrészt mikor elkezdte fejtegetni, hogy minek tanulok én 6 évig az egyetemen, meg utána ugye nem akarok dolgozni, mert majd eltart és vezessem a háztartást meg szórakozzak (igen, ezt pont az első randin kell megbeszélni...), ott mondtam neki, hogy nem egymást keressük. Nem gondolom, hogy mindegyik ilyen lenne, de én inkább maradok a saját kategóriámnál.

Egyébként van pár nagyon gazdag ismerősöm, de ők inkább el szokták ezt titkolni az első pár randin, mert egyébként nem tudják, hogy a nők a pénzre mennek-e, sőt szerintük a többség igen. Szóval ha ez így van, akkor valószínűleg a legtöbb csaj imádja ezeket az embereket.

23N

2015. aug. 28. 22:26
 26/31 anonim ***** válasza:
Híres ember feleségének lenni nem biztos, hogy nagyon jó. Hitler öngyilkos lett a feleségével, Diana hercegnő meghalt autóbalesetben a paparazzik miatt, Vajna Timit b-sztatja a 3x akkora férje, hogy kövér, valamelyik hires együttes tagjanak a barátnőjet lelövik egy koncerten a rajongók, Edith Piaf belehal a bánatba, hogy a bokszoló férje repülőgépe lezuhan, Bill Clinton mindenki előtt kijelenti,h. az, hogy a kedves titkárnője leszo-ja, az nem a felesége megcsalása, Romy Schneidert folyamatosan verte a kedves férje, név szerint Alain Delon. Valahogy nem szeretnek híres ember felesége lenni.
2015. aug. 28. 22:50
 27/31 A kérdező kommentje:
:)
2015. aug. 28. 22:57
 28/31 anonim ***** válasza:
Arra, hogy "uhh basszus en is akarok egy ilyen kocsit vezetni". A pasi nem nagyon erdekelne.
2015. aug. 29. 01:32
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Fa.szom se vágyik rájuk ne viccelj. Nekem a jó pasik jönnek be, a pénz kur.vára nem izgat. Egy intelligens, normális jóképű de csóró pasi mellett milliószor szívesebben élnék mint egy gazdaggal.

Már csak azért is, mert nem vagyok az a nő akit el kell tartani ahhoz hogy megéljen.

2015. aug. 29. 02:14
 30/31 anonim ***** válasza:
azt gondolják amit te egy 20 éves playmate-ről :)
2015. aug. 29. 02:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!