Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnak a csajok a nagyon befolyásos, nagyon gazdag emberekről?
Kérdeztél, válaszoltam. Te kezdtél el kötekedni és valótlant állítani, hogy nem vagyok őszinte.
És fogadd el a másik véleményét, hogy különbözhet a tiédtől! Nem te vagy az Isten, hogy csak az a vélemény a jó, amit te gondolsz és állítasz! :)
Jó éjt! :)
TE kötöttél belém és kezdtél el személyeskedni. :)
Én csak megkérdőjeleztem az őszinteséged.
Minden jót!
# 11: És még valami, nekik is lyuk van a popsijukon"ˇ
Ja, csak nem akkora, mint a tiéden.
Hanem biztosan nagyobb, hogy jobban tudjanak sz..rni a körülöttük lévő világra. :D
Randiztam ilyen pasival. Mikor megismertem, szimpatikusnak tûnt. Igaz nem tudtam, hogy gazdag, mikor megtudtam nagyon elbizonytalanodtam. Végül a családom és a barátaim meggyôztek, hogy ne az anyagiak alapján döntsek. Találkoztunk, rém unalmas volt, folyton csöngött a telefonja, megértettem, hogyha befolyásos akar maradni fel kell vennie, de onnantól elzárkóztam. Ráadásul ragaszkodott, hogy ô fizesse az ebédet, ezért csak egy üdítôt ittam és néztem ahogy ô eszik.
A barátom nem gazdag, de ha minden jól megy és végez az egyetemmel, ô is ilyen munkát fog végezni, nem vagyok tôle boldog.
22/L
#9 ki a retkes fogatlan fészkes francot érdekli, hogy a vagyont magával viszi e a sírba? Miért jön minden begyöpösödött agyú ezzel a szöveggel?
Nem, nem viszi magával! De egy életet él le probléma nélkül!
Neked gondolom jó nyomorogni a minimálbért kereső pároddal, és heti 180 órát ledolgozni aprópénzért, na meg évente 1x kijutni nyaralni Görögországba. Rabszolga életet nevezed teljes és boldog életnek! Hát gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!