Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnak a csajok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnak a csajok a nagyon befolyásos, nagyon gazdag emberekről?

Figyelt kérdés
Akik Bentley, Maserati stb kategóriájú autókkal rohangálnak, folyton csörög a telefonjuk stb.
2015. aug. 28. 21:02
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönjük! Most már akár mehetsz is. =)
2015. aug. 28. 21:13
 12/31 anonim ***** válasza:
53%

Kérdeztél, válaszoltam. Te kezdtél el kötekedni és valótlant állítani, hogy nem vagyok őszinte.

És fogadd el a másik véleményét, hogy különbözhet a tiédtől! Nem te vagy az Isten, hogy csak az a vélemény a jó, amit te gondolsz és állítasz! :)

Jó éjt! :)

2015. aug. 28. 21:16
 13/31 anonim ***** válasza:
Általában ezek az emberek anyagiasak a végletekig, nagyképűek, leereszkedőek, és beképzeltek. Egészségükre! Meg azoknak a csajoknak is akik velük kezdenek. Én nagy ívben kerülöm az ilyeneket
2015. aug. 28. 21:22
 14/31 A kérdező kommentje:

TE kötöttél belém és kezdtél el személyeskedni. :)

Én csak megkérdőjeleztem az őszinteséged.

Minden jót!

2015. aug. 28. 21:22
 15/31 anonim ***** válasza:

# 11: És még valami, nekik is lyuk van a popsijukon"ˇ

Ja, csak nem akkora, mint a tiéden.

2015. aug. 28. 21:23
 16/31 anonim ***** válasza:
Hiába van pénzed, ha ilyen suttyó vagy.. Csak sajnálni tudlak. F
 17/31 anonim ***** válasza:
Attól még hogy gazdag adnék neki esélyt, ha egyébként szimpatikusnak találnám. Ha nem szimpatikus akkor nem foglalkoznék vele. De idáig nem volt szerencsém, mert úgy jártam, hogy egyetlen egy gazdag férfi akart járni velem, de épp ő nem tetszett, végülis tetszett valamennyire, de a nagy korkülönbség miatt nem álltam vele szóba.
 18/31 anonim ***** válasza:

Hanem biztosan nagyobb, hogy jobban tudjanak sz..rni a körülöttük lévő világra. :D

2015. aug. 28. 21:24
 19/31 anonim ***** válasza:

Randiztam ilyen pasival. Mikor megismertem, szimpatikusnak tûnt. Igaz nem tudtam, hogy gazdag, mikor megtudtam nagyon elbizonytalanodtam. Végül a családom és a barátaim meggyôztek, hogy ne az anyagiak alapján döntsek. Találkoztunk, rém unalmas volt, folyton csöngött a telefonja, megértettem, hogyha befolyásos akar maradni fel kell vennie, de onnantól elzárkóztam. Ráadásul ragaszkodott, hogy ô fizesse az ebédet, ezért csak egy üdítôt ittam és néztem ahogy ô eszik.

A barátom nem gazdag, de ha minden jól megy és végez az egyetemmel, ô is ilyen munkát fog végezni, nem vagyok tôle boldog.

22/L

2015. aug. 28. 21:42
 20/31 anonim ***** válasza:

#9 ki a retkes fogatlan fészkes francot érdekli, hogy a vagyont magával viszi e a sírba? Miért jön minden begyöpösödött agyú ezzel a szöveggel?

Nem, nem viszi magával! De egy életet él le probléma nélkül!

Neked gondolom jó nyomorogni a minimálbért kereső pároddal, és heti 180 órát ledolgozni aprópénzért, na meg évente 1x kijutni nyaralni Görögországba. Rabszolga életet nevezed teljes és boldog életnek! Hát gratulálok!

2015. aug. 28. 21:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!