Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mennyi még az elfogadható?
Nem tök mindegy?
Gumival adok neki, oszt kész. Feleségül meg az vegye, akinek két anyja van.
Elég nevetségesen alacsony számokat látok.
Haló barátaim.. Ha 20 évesen van az első aktusa a szóban forgó lánynak... és 25 éves korára szed össze 5 partnert.. Az évente 1 fő..
Hol éltek?! Abban a világban élünk, ahol már a 2 hónap tartós, hosszútávú kapcsolatnak felel meg. Amire már büszkék az emberek. Ha fél évet túlél egy kapcsolat, az úgy van kezelve mintha már legalább a 20 éves évfordulót ünnepelnék.
És a lányok 99%-a nem 20 évesen kezdi.. Hanem optimista vagyok, és azt mondom 16. Szóval ti 9 év alatt 4-5 személyre saccoltok. Az 2 évente 1 partner...
Noss.. Ti 2 évente cserélitek a partnereiteket?
Ne legyünk már beszűkült látókörű sza.rhalmazok.. Ohh God!
Szerintem is négy-öt az, ami még gond nélkül belefér.
A mindenkinél próbálkozók meg hát... próbálkozzanak máshol.
(Félreértés ne essék, pasasban sem tartom pozitívnak a dolgot.)
"akik azt mondják hogy max 4-5 ember 25 éves korig azok hány lánnyal voltak eddig együtt?"
Szerintem a nagy részük szűz (vagy legalábbis nagyon tapasztalatlan) és félnének, hogy nem tudnak annyit nyújtani a szexben, mint a lány előző partnerei
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!