Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg én vagyok a szemétláda?
Nemrég voltam egy házibuliban, egyik barátnőm párjának a szülinapját ünnepeltük. Négyen voltunk lányok, egy a barátnőm, és két másik - csöppet ribis beütésű lány. Megkértek rá, hogy vigyázzak rájuk, magyarán, hogy ha részegek, akkor ne engedjem, hogy másokkal smároljanak.ezzel nem is volt gond, utólag az egyikük meg is köszönte.
Volt ott egy fiú is, aki alattam jár azt hiszem egy évvel. Elkezdtünk beszélgetni, és egy pár mondat után már egész közel hajolt, mire mondtam neki, hogy felejtse el, én nem vagyok az a mindenkivel csókolózom típus. erre még húzta egy kicsit az agyam, lefapinázott, szemétládázott, hogy miért vagyok ilyen, meg ő amúgy sem a lekoptatáshoz szokott.
Természetesen azt a két lányt a fiúk nagy bőszen szidták, amikor kiütötték magukat, hogy mekkora ribizlik, az ilyenek csak tettetik magukat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!