Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki megmondaná nekem, hogy retardált vagyok, mert még mindig az exem után sírok, aki egy szemétláda?
Nagyon csúnyán elbánt velem, de még mindig visszavárom és tudom,hogy hülyeség..
Valaki mondja meg,hogy teljesen hülye vagyok.
Vannak ilyen típusú emberek nyugi, nekik az jó, hogy ha szar, szóval remélem visszamegy hozzád, jól megver, összeházasodtok, aztán később otthagy a gyerekkel és igazából te ettől csak boldog leszel, szóval drukkolok ;))
Te szerencsétlen..
retardalt vagy
Tessék, kapok fagyit ?
egy szerencsétlen nyomorult senki vagy aki hagyja, hogy a sza*ros érzelmei irányítsák! tipikus vesztes felfogás! amíg te vinnyogsz és az együtt töltött szép emlékekre gondolsz amíg egy vagy több nagy véreres fa*sz van a barátnőd pics*ájában-fenekében és szájában! és baromira azt se tudja, hogy létezel-e még egyáltalán...
ha csaj vagy akkor pedig a pasid valami ócska ri*bancba tömködni a kis fa*rkát miközben a fülébe súgja, hogy sikíts te ri*banc, és hidd el amikor a csaj szájába élvez azt se tudja, hogy élsz-e még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!