Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm 2 év után és egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm 2 év után és egy eljegyzés után időt kért! Ha ott akarna hagyni azt megmondaná! Ez biztos! ő is és én is szeretjük egymást! Akkor mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
2013. aug. 26. 18:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Megijedt.
2013. aug. 26. 18:06
 2/15 anonim ***** válasza:
Hogy annyira mégsem tökéletes a kapcsolatotok mint azt hiszed.
2013. aug. 26. 18:07
 3/15 anonim ***** válasza:
VAgy az 1. vagy a 2. válaszolnak, vagy mindkettőnek igaza van.
2013. aug. 26. 18:09
 4/15 anonim ***** válasza:
egyes vagy kettes vagy felbukkant egy harmadik szereplő akiről nem tudsz
2013. aug. 26. 18:10
 5/15 anonim ***** válasza:
hát öreg, szarügy, együttérzek. az elvágyódás megjelent a részéről. rájött, h a béla jobbfej nálad, dehát még annyi minden összeköt titeket, úgyhogy agyalnia kell. hagyd h lejátsza magában
2013. aug. 26. 18:12
 6/15 anonim ***** válasza:
Elbizonytalanodott.
2013. aug. 26. 18:15
 7/15 A kérdező kommentje:
Hát levelezik egy volt kollegájával!!amikor rákérdeztem azt mondta hogy csak haver és nem csalna meg semmi pénzért!!remélem így van!de tudom hogy nem az a fajta!!igen ilyen lányok is vannak csak ritka!!én megtaláltam!! :D
2013. aug. 26. 18:17
 8/15 anonim ***** válasza:
Ha annyira szeretne nem kérne időt. Egy full szerelmes ember nem gondolkozik mert elvakítja a párja iránt érzett szerelem és boldog alig várja az esküvőt. Azért nem szakított még veled mert ez a biztos pont neki ha nem talál jobbat akkor mégis jobb a semminél. Én dobnám a helyedben majd akkor gondolkozzon.
2013. aug. 26. 18:38
 9/15 anonim ***** válasza:

Érdekes, nekem egyszer volt egy menyasszonyom, nekem nem is volt kérdés, hogy akarja-e.

Meg se kérdeztem, egyszerűen elvittem egy élszerboltba, vettem neki egy gyűrűt, és megmondtam, hogy "cica, az a te eljegyzési gyűrűd, vigyázz rá"

Ő se töprengett, és nem vette kérdésesnek a dolgot, csak nagyon örült neki, és aznap különösen odaadó volt az ágyban...

2013. aug. 26. 18:53
 10/15 A kérdező kommentje:
lehet hogy a betegség is közre játszhatott?rákos sejteket találtak a méhében!! de nem lett semmi baj!!hál istennek!!én megkérdeztem akkor tőle hogy attól még lehet gyerekünk??erre nagyon megharagudott és utána kérte az időt!!én egyből rákérdeztem hogy most szakit e velem de azt mondta hogy azt megmondta volna de ezt el kell felejtenie!!röviden és tömören ez lehet a gond!!
2013. aug. 26. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!