Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Love (. ) hu-n miért van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Love (. ) hu-n miért van ennyi troll, szemétláda ember?

Figyelt kérdés
Ismeretlenül gyaláznak másokat férfi, nő egyaránt, jár fel az oldalra és r.bancozza, k.rvázza a lányokat. Nem egy ismerős csaj panaszkodott nálam.

2014. aug. 20. 14:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
A love.hu a társkeresők pöcegödre. Majdnem két évig voltam fent, mire rájöttem, hogy csak selejt pasik/nők vannak. A két év alatt mindössze két randit sikerült összehozni, de persze kisült, hogy csak egy menetre kellettem volna...
2014. aug. 20. 14:51
 2/13 anonim ***** válasza:
87%

én a mostani és az előző páromat is ott ismertem meg. :)

plusz van olyan akivel randiig nem jutottunk de jóban maradtunk azóta is.

2éve fent vagyok soha senki nem kötött belém.

2014. aug. 20. 14:55
 3/13 anonim ***** válasza:
56%

előző vagyok

a mostani párommal 3 hónapja vagyunk együtt, az előzővel 4,5 hónapig jártunk.

Cáfolva ezzel azt a tévhitet miszerint itt csak egy éjszakás kalandot szövődhetnek.

2014. aug. 20. 14:57
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem a tévhitekkel van gond, hanem azzal, hogy vannak páran akik csak azért járnak fel, hogy zaklassanak másokat alaptalanul. :) Szóval pöcegödör, ezek szerint, tényleg.
2014. aug. 20. 15:00
 5/13 anonim ***** válasza:
62%

2. vagyok

nem érek egyet, sztem hülyék mindenütt vannak, nekem talán 1 vagy 2 taplóbb pasi írt (de az se volt extrám durva).

Én javasolom ezt az oldalt, a hülye levelekre meg nem kell figyelni.

Rengeteg értékes/értelmes ember is van fent.

2014. aug. 20. 15:03
 6/13 A kérdező kommentje:
Olyanok véleményére lennék kíváncsi akik meg tudják mondani, hogy ezek az emberek miért vannak fent, és mi a jó nekik ebben. :)
2014. aug. 20. 15:10
 7/13 anonim ***** válasza:
91%
6 évig voltam fent, vártam és reménykedtem a nem is tudom miben. Majd töröltem magam! Életem legjobb döntése volt!
2014. aug. 20. 15:10
 8/13 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem ezek az emberek az életben sikertelen lúzerek, és itt élik ki magukat. A pasik pl. azt csinálták, hogyha valamelyiküknek sikerült egy egy nőt megfektetni, utána a fórumon kibeszélték, még a nő nevét is kiírták, persze köpködtek hogy pfujjj büdös qrva! Szóval gusztustalan söpredék. Persze biztos vannak kivételek, ezek szerint nekem nem volt szerencsém hozzájuk.
2014. aug. 20. 20:30
 9/13 anonim válasza:
90%
Nekem sem jött be ez az oldal..és töröltem magam
2014. aug. 21. 22:26
 10/13 MolotovPunk ***** válasza:

Azért,mert a Love.hu egy szánalmas béna és gagyi oldal,tele béna emberekkel.

Ott keresel szerelmet?Van rá esélyed kb 10% maximum,hogy normálisat fogsz ki.

Ott szinte majdnem minden nő álom és izmos pasit akar magának.Még a nagyon rondák is.Az átlagos pasikkal nem foglalkoznak.

A csávók meg ilyen oldalakon főleg csak a túl jó csajok után loholnak a többire meg sz_rnak...

Ja meg tele van discos meg ilyen hasonló nyál zenei stílusú nőkkel,férfiakkal egyaránt.

Szóval unalmas oldal.

2014. aug. 23. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!