Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Love (. ) hu-n miért van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Love (. ) hu-n miért van ennyi troll, szemétláda ember?

Figyelt kérdés
Ismeretlenül gyaláznak másokat férfi, nő egyaránt, jár fel az oldalra és r.bancozza, k.rvázza a lányokat. Nem egy ismerős csaj panaszkodott nálam.

2014. aug. 20. 14:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
30%

Azért a sikerélmény nem csak a "felhozataltól" függ, hanem attól is, hogy neked mik az igényeid, illetve más milyennek lát téged.

Én szeretem az intellektuálisabb lányokat, na ott abból tényleg kevés van, de randiztam már több lánnyal, 1 kivétellel mind normális, helyes, vonzó lány volt, egyikükkel nem jött össze semmi, de vele is áttértünk "barátkozós üzemmódba" és évek óta tartjuk a kapcsolatot. :)

Szóval van remény.

Amúgy fiú vagyok.

2014. aug. 24. 14:45
 12/13 maúúú! válasza:
20%

én kb 3x fél évig voltam fent, közben meguntam pár hónapokra. de nem bántottam senkit és engem sem bántottak. onnan ismertem meg végül a párom, aki másfél éve a legjobb történés az életemben és imádom.

szerintem, ha szemétkednek veled, arra okot is adsz, még ha számodra nem is feltűnő. gondolok kirívó képre, szövegre, csücsörítős, idétlen fotókra..

az igazi megismerés bárhonnan jöhet, onnan is, csak türelem kell hozzá. a párommal 1 évig tartott, leveleztünk kicsit, átmentünk fb-re, aztán abbamaradt hamar, még nem jött el az időnk. nem ismertem, idegen volt számomra akkor, mégis utólag visszagondolva tudatalatt éreztem, hogy lesz valami közünk egymáshoz. megmaradtunk fb-n ismerősöknek, de 10 hónapon át nem írtunk egymásra. néha céltalanul nézelődtem és böngésztem a képei között is, nem tudom, miért. mégsem beszéltünk. aztán 10 hónap után valami megosztása apropójából ráírtam hirtelen felindulásból és onnantól 2 hónapon keresztül írogattunk egymásnak esténként, mire eljutottunk az első találkáig tavaly április 10-én. időközben nekem is, neki is voltak csetlő-botló "kalandjaink", ezeket elmeséltük egymásnak, ahogyan azt is elmondta, hogy amikor először szót váltottunk,az alapján egy öntelt f...nak képzelt engem.

mert megjátszom magunkat egymás előtt, hogy bevágódjunk a másiknál :) nem magamat adtam, hanem eljátszottam, micsoda határozott f.... gyerek vagyok :) aztán rájöttem, hogy minek ez.. ha magamat adom tényleg és nem próbálok hiteltelenül "jobb" képet festeni, akkor akinek tetszik, annak tényleg én tetszem. akinek meg nem jön be, annak nem mellettem a helye és fordítva.

szóval, ha természetes emberi benyomást keltesz és nem önmagad karikatúráját, nem hiszem, hogy rádszállnának.

2014. aug. 24. 21:00
 13/13 anonim ***** válasza:
Pàr ève mèg hasznàlhatòak voltak a love,badoo,twoo oldalak. Onnan voltak a pàrjaim,hosszú kapcsolatok 1-4 èvesek. Talàn egy ève tènyleg mindegyik pöcegödör. Az a baj,hogy màr rengetegen vannak rajtuk ès elveszel a vàlasztèkban. Ezèrt se becsülik egymàst a tagok. Mivel többnyire ingyenesek, ezèrt sok a szòrakozò,unatkozò nő/fèrfi,akiknek van pàrjuk. Règebben tudtam randizni, beszèlgetni, volt olyan, hogy a hèt minden napjàn taliztam... Ez ma màr nem megy,töredèke se. Komolytalanok ès válogatòsak. Mèg egy pàr mondatos beszèlgetès is erőfeszítèsbe kerül... A beszèlgetèsek többnyire egyoldaluak, èrdektelenek, ritka a pozitív normàlis,jòfej nő. Ezzel szemben sokan elvàrjàk, hogy èn legyek frappàns ès egyedi stílusú. Nem ritka,hogy reggel mèg alakul valami, de dèlutàn màr nem vàlaszol,azt se tudja kinek mit mondott vagy igèrt. Règen este munka utàn tàrskeresőztek neten, ma màr 24 òràban a zsebünkben a telò... Randiztam olyan nőkkel,akik talàlkozàs közben is vàlaszolgattak. :-( Egyszòval gàz van, nem kicsi. F/38
2015. máj. 8. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!