Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a párom?
Azt képzeli néha ő a világ legokosabb embere. Ő mindent jobban tud, neki mindenre van kifogása, panasza, kételye, mindene. Néha úgy kell neki könyörögnöm, hogy az értelmes utat válasszuk... a recept alapján főzzön nagy mennyiséget, sőt, néha komoly összegek forognak kockán a döntéseinken vagy épp az egész életünk.
De ő mindig jobban tudja és az a lényeg, hogy mindig az a hülyeség, ami az én ötletem, akkor is ha épp beválik, épp rengeteg pénz befolyik belőle vagy épp mindankinek jobb ha úgy történik.
Az ő döntéseinek meg általában vagy az a vége, hogy jajj bocsi, hát nem tudtam, jajj véletlen volt, jajj így jajj úgy, vagy az a vége, hogy "de hát te mondtad, hogy "talán jó lesz úgy is" szóval beleegyeztél, ezért a TE hibád.
Szóval ez ilyen alap női dolog, vagy nagy baj van a lánnyal?
Hálistennek még nem vettem feleségül.
Volt egyszer egy fiú, tele álmokkal még ifjú volt, és boldogan élt, aztán egy nap valamit meglátott, egy hangot hallott maga mögött dümm dümm, dümm dümm...aztán meglátta és a fényben ott állt akkor még nem tudta de egy gonosz hosszú hajú, cickókkal rendelkező kikent szörny, majd rájött erre az ifjú és futott előle , meg akart állni de nem lehetett mert a szörny a nyomában volt, majd hallja a vad kiáltást...drágááám óó drágáám e az ifjú rájött h ez rettenetes, majd elkapta őt a szörny, majd kinyitotta a nagy száját és azt nyávogta vegyél el óóó vegyél el, és végül elvette őt feleségül, és aztán vége lett az álmainak, de a legrosszabb az, hogy ezek a szörnyek köztünk járnak ma is, még most is...
Szóval fuss , menekülj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!