Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges egy ilyen eset...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges egy ilyen eset után egy hosszú távon is működő jó barátság?

Figyelt kérdés
A legjobb barátom egy közel 20 évvel idősebb férfi, aki tényleg nagyon jó fej, mindenről lehet Vele beszélgetni stb. arra kért, hogy elégítsem ki orálisan, mert "vészhelyzetben" van... és megtettem... De nagyon tartok attól, hogy a barátságunk rámegy erre... Eddig úgy tűnik, hogy tudjuk folytatni a barátságot...de én akkor is félek... nem akarom elveszíteni Őt... :(
2015. aug. 24. 10:18
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Nem a barátnő mondja el, hanem a pasi.
2015. aug. 24. 21:24
 32/38 A kérdező kommentje:
Közben megtörtént kölcsönösen is a dolog...
2015. okt. 26. 10:40
 33/38 A kérdező kommentje:
Közben kb. 1,5 hónapja volt egy nagyon csúnya veszekedésünk (előtte is vitatkoztunk már néhányszor, mert pl. nem akart sűrűbben találkozni velem- ez a barátságunk kezdete óta probléma volt egyébként, nem tudom, miért lepődött meg...) tényleg olyan sértéseket vágtunk egymás fejéhez, hogy az hihetetlen... plusz világossá vált, hogy teljesen másképpen láttunk ezt a barátságot... nekem tényleg Ő volt a legjobb barátom, a bizalmasom... és ahogyan egyre inkább megnyíltam, Ő egyre inkább igyekezett visszahúzódni... aztán robbant a "bomba..." most kibékültünk és folytatjuk a barátságot, de most már nem félek, hanem rettegek attól, hogy mi lesz ebből... :(((
2016. jan. 18. 09:48
 34/38 anonim ***** válasza:
Rövid leszek: egy idióta vagy, a közös kis történetetek pedig gyomorforgató.
2016. jan. 18. 12:24
 35/38 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy szeptember vége óta nem csináltunk semmi "olyat" és nem is áll szándékomban, a barátságot szeretném valahogyan megmenteni...
2016. jan. 18. 12:30
 36/38 anonim ***** válasza:
Kérdező! Te csaj vagy, vagy pasi?
2016. jan. 18. 12:39
 37/38 A kérdező kommentje:
Nő vagyok.
2016. jan. 18. 12:41
 38/38 anonim ***** válasza:
Nehéz dolog a férfi-nő barátság.
2016. jan. 18. 12:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!