Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges egy ilyen eset után egy hosszú távon is működő jó barátság?
Figyelt kérdés
A legjobb barátom egy közel 20 évvel idősebb férfi, aki tényleg nagyon jó fej, mindenről lehet Vele beszélgetni stb. arra kért, hogy elégítsem ki orálisan, mert "vészhelyzetben" van... és megtettem... De nagyon tartok attól, hogy a barátságunk rámegy erre... Eddig úgy tűnik, hogy tudjuk folytatni a barátságot...de én akkor is félek... nem akarom elveszíteni Őt... :(2015. aug. 24. 10:18
11/38 anonim válasza:
Ha neked ilyen "bizalmasod" és "barátod" van, akkor neked nem is kell ellenség.
12/38 anonim válasza:
10 Ez a típus az első aki a süllyedő hajódat otthagyja, ha bajban vagy. Bezonyám.
14/38 anonim válasza:
Elámít a sok dumával meg a tanácsadásával, te meg mégy utána, mint egy pulikutya.
15/38 A kérdező kommentje:
Ezt Te sem gondolod komolyan, hogy éppen Ő hagyna cserben... Már bizonyított, nem is egyszer... pl. munkahely váltáskor is egyedül Ő biztatott és hitt bennem...
2015. aug. 24. 10:52
16/38 anonim válasza:
15 De pont hogy komolyan mondtam azt amit irtam..
Legyél csak olyan bajba amikor valódi segítség kell..meglátod őkegyelmét:D
Tanácsot bármikor adunk neked, és biztatást, ingyér bérmentve:) ez nem barát, hanem egy ócska számító, és ami lényeg: smucig(:D) fazon. Párszor elvisz vacsizni, és szopat. Tudod mennyit spóról igy is rajtad? kb. 50-100 ezer Ft-ot, ha minden héten csak 1x térdelsz elé..
17/38 A kérdező kommentje:
Szerintem nem fog erre kérni máskor... talán csak kíváncsi volt... az éttermet felváltva fizetjük amúgy... a pénz pedig nem gond Nála, nagyon jól keres, szóval a "spórolás" sem állja meg a helyét. Alapvetően jó ember. Nagyon remélem, hogy nem fogja meggondolni Magát a barátságunkkal kapcsolatban... Senki másban nem bízom ennyire, mint Benne...
2015. aug. 24. 11:09
19/38 anonim válasza:
Szerintem neked kell egy mankó a személyében, mert önállótlan vagy.
20/38 A kérdező kommentje:
Inkább mi lesz a barátságunkkal... Nem akarok Tőle semmi többet, egy másik pasi tetszik és ez Ő tudja is... tényleg mindent megbeszélünk...a barátságot viszont féltem... :(
2015. aug. 24. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!