Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges egy ilyen eset...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges egy ilyen eset után egy hosszú távon is működő jó barátság?

Figyelt kérdés
A legjobb barátom egy közel 20 évvel idősebb férfi, aki tényleg nagyon jó fej, mindenről lehet Vele beszélgetni stb. arra kért, hogy elégítsem ki orálisan, mert "vészhelyzetben" van... és megtettem... De nagyon tartok attól, hogy a barátságunk rámegy erre... Eddig úgy tűnik, hogy tudjuk folytatni a barátságot...de én akkor is félek... nem akarom elveszíteni Őt... :(
2015. aug. 24. 10:18
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
20 Nagyon naív vagy, és nagyon fog fájni a felébredés.
2015. aug. 24. 11:43
 22/38 A kérdező kommentje:
#20 Ezt hogy érted? A "felébredést..."
2015. aug. 24. 11:47
 23/38 anonim ***** válasza:
Szerintem innentol kezdve arra fog szamitani, hogy tobbszor teszel neki ilyen 'szivesseget'.
2015. aug. 24. 11:49
 24/38 anonim ***** válasza:
22 Majd megtudod mikor benne leszel, mert most jelenleg hiába óvunk a bukástól, mész a saját fejed után. Mondhatni fejjel a falnak.
2015. aug. 24. 11:50
 25/38 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy erre fog kérni... bízom benne, hogy csak kíváncsiság volt... vagy az is közrejátszott... Olyan aranyos volt, kedves, ahogyan nyugtatni próbált, amikor elmondtam Neki a "kétségeimet..." és megígérte, hogy folytatni fogjuk a barátságunkat... Tudja, hogy nagyon fontos nekem - Ő is és a barátság is...
2015. aug. 24. 11:57
 26/38 anonim ***** válasza:

Hát nem vagy piskóta:DD

[link]

2015. aug. 24. 12:18
 27/38 A kérdező kommentje:
#26 Most miért? Próbálok több véleményt, nézőpontot megismerni... szerintem nem tilos.
2015. aug. 24. 12:22
 28/38 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott, hogy nem tudnék barátként tekinteni egy olyan férfira, aki néhány napot (!) nem bír ki szex nélkül, és máris megcsalja a párját! Ez alapvető női szolidaritás. Te mit éreznél a nő helyében? Boldog lennél, ha tudnád, hogy ha pár napra elutazol, akkor máris más szájába dugdossa a farkát? Olvasd el úgy a sztoridat, hogy képzeld el: a legjobb barátnőd meséli el, hogy a pasija ezt műveli. Mit mondanál neki? Hogy nyugi, ez természetes?

Tehát nálam ott kezdődik, hogy ilyen férfi nem lenne a legjobb barátom, mert egy érzéketlen s***fejnek tartanám!

A másik: ha eü-szexre vágyik, menjen prostihoz! Ez így, ebben a formában durva kihasználás! Más lenne a helyzet, ha te is akartad volna, és kölcsönösen nyújtotok egymásnak valamit (a barátság alapja ugyanis a kölcsönösség!).

Én ezek után nem tudnám a barátomnak tekinteni.

2015. aug. 24. 12:28
 29/38 A kérdező kommentje:
A csaj szerintem nagyon is tisztában van azzal, hogy mi az "ára" egy ilyen pasinak... Nem először csalta meg, nekem elmeséli a kis "kalandjait..." Ez a része a kettőjük dolga szerintem. Engem a barátság érdekel, hogy működhet-e "rendesen" tovább, ahogyan eddig is, ezért is lennék kíváncsi hasonló esetekre...
2015. aug. 24. 12:35
 30/38 anonim ***** válasza:
Nem működhet innentől, mert ezentúl az ilyen "extrákra" is igényt fog tartani tőled. El kell dönteni, hogy szexpartner vagy haver, vagy micsoda. De nem tartom egyenes férfinek, inkább pénzesnek, aki azt képzeli, hogy bármit és bárkit megkaphat. De Te sem vagy semmi, hogy a barátnője neked mondja el, hogy megcsalja, Te meg kisegíted, hallod...
2015. aug. 24. 16:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!