Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookon bejelölni tökismeretlen lányokat, nőket bejelölni ismerkedés céljából bunkóság? Hölgyek ti hogy reagáltok erre?
Egyik régi haverom ezt csinálja állandóan. Szerencséjére voltak olyanok, akik nem törölték pár üzenet után és sikerült komolyabb barátságokat is kialakítania így.
Persze ehhez kell egyfajta mentalitás és a hölgyek sem az atomfizikusok táborából kerültek ki.
Nekem eszembe nem jutna így ismerkedni, mert nagyon gáz. Egyszer még anno az iwiwen felvettem egy lányt ismerősnek, akivel a vonaton találkoztam előtte és úgy éreztem, mintha tetszenék neki. Nos, rosszul éreztem... Hatalmas pofáraesés volt.
Két hétre rá összejött egy izomgyurival a környéken, pedig nekem még azt írta, hogy nem akar kapcsolatot. :D
ezek az emberek nem használják az fb és net lehetőségeit.
nekem az életem nagyobb része szerveződik már neten mint a korábbi fizikai kapcsoltaim által.
pár év múlva mindenki hozzászokik,meg fogja változtatni a teljes világot.
minek foglalkoznék idióta majmokkal amikor bármikor találkozhatok hasonló érdeklődésű emberekkel.
sokan vissza jelölnek.dehogy zavarja őket.konzervatívokon kívül,amiből sok van. :)
amúgy valóságban és itt is tele van ku*ákkal akik bármire képesek.
inkább sok a nagyképű pcsa akitől sok jót nem várhatsz.
de ha eredményt akarsz jobb ha nagyon sok csajt megnézel.
kiválasztasz kb 20 at és megnézed az adatlapjukat az alapján írsz rájuk,hogy ne legyen levágós.nem kell rárontani,de ha van közös témátok egyébként is hasznos lehet.
amúgy tényleg jön a big data itt is . :)
rákerestem egy csajnak a nevére,de nem találtam,helyette volt 100 másik nagyon jó nő.
aztán láttam minden általam keresett nevű közt van hasonló lány.
aztán rájöttem tökmindegy milyen nevűre keresek van benne hasonló.
jó csajok pedig tömegesen és 200 ismerős felett már szinte minddel van 1 közös ismitek is
ez is téma lehet.
na előre. :)
Sosem csináltam ilyet, pedig szeretek a neten ismerkedni.
F/33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!