Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
25 éves srác vagyok, s van egy barátom (rendes barát nem "szerető" barát). Régebben hozott minket össze az élet, majd egy fél évig egymás közelében éltünk, nagyon jól megvoltunk egymással.
Lényeg a lényeg, megszakadt a kapcsolat. Most egy fél éve újra dumálgatunk f..bokon. A dolog pikantériája, hogy én meleg vagyok, őt nem tudom, de erős a gyanúm, hogy nem hagyná hidegen ilyesmi. És igen, erős vágyat érzek iránta :) Olyan machós dumája van, régebben egy nap hatszor megkérdezte, hogy leszopsz-e, néha viccesen, de néha nemtudom, az ösztöneim azt súgták, hogy más is van a háttérben. Szóval kétesélyes a dolog.
Ti mit tennétek a helyemben? Beszéljek vele ilyen dolgokról? Alapvetően nem egy homofób srác, de hát megére egy újra kialakuló barátságot megbolygatni?
Tanácsok? Direkt nem meleg témába raktam a kérdést, mindenki véleményére kíváncsi vagyok, a negatív-pozitív tanácsokra egyaránt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!