Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen fura? Valaki ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen fura? Valaki ezt érti?

Figyelt kérdés

Van 1 srác nekem tetszik,lehet,hogy már ő is tud róla,mert már nagyon sokan tudják. Személyesen nem ismerem,csak látásból,de úgy már nagyon jól :)

Szóval van néhány fura dolga:

-közelében vagyok,direkt nem néz rám

-direkt sétálgat körülöttem

- amikor meglát,akkor próbál úgy állni a folyóson,hogy ne tudjak tőle elmenni

-ha fiúval beszélek,következő szünetben ő azzal vág vissza,hogy egy lánnyal beszél

-messzről elég gyakran néz

zóval én már ezt nagyon,nagyon nem értem :)

2010. márc. 9. 14:37
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Ugy ertem hogy azt akarja mutatni neked hogy beszelget nokkel de nem all le veluk,azt akarja mutatni hogy valogatos a nokben,de ezt ugy teszi hogy te is lasd,szoval neked megszerezheto mert ezert teszi ezeket elotted,a fiuk egyszeruek, el sem hinnetek ti nok.amiutan beszelt egy novel nezzel ra es mosolyogjal mintha azt akarnad kozolni vele hogy nem jott ossze neki a csajjal,ha megkerdi mivan akkor mondjal valami olyasmit hogy megint lerazott egy no? es rohogjel de viccesen,fog valaszolni valamit bla bla bla,es akkor mond azt hogy meselyen magarol,folytassatok a beszelgetest,talajjal ki valami hasonlot ha ezt nem latod valami jo otletnek
2010. márc. 9. 15:04
 12/25 A kérdező kommentje:
Ez aranyos,és köszi,hogy így leírtad,detudod én is nagyon félénk vagyok.
2010. márc. 9. 15:07
 13/25 anonim ***** válasza:
15 04 en is feltem lanyokat megszollitani,de mond azt hogy nincsen amit veszitsel,mert ugysem ismered,legfelyebb visszautasit,de neked ez is jo mert majd fog kerni bocsanatot hogy megbantott es hogy o ezt nem akarta bla bla bla,es akkor folytathatod tovabb,de ez nem johet szoba mivel tutira tetszel neki,szoval akkor gondold el hogy eletedben meg csak egyszer lathatod ot,es tudod ha beszelsz vele akkor lessz masik alkalom is,de ha nem teszed meg akkor orokre elveszited,hogy dontessz?mert szerintem egy kockazatot meger,hogy ujra lasd majd ot,nincsen mitol felned o is azt akarja mint te:)fiu vagyok es mar csak ismerem oket egy ennyire:P:)
2010. márc. 9. 15:15
 14/25 A kérdező kommentje:

Annyira aranyos és kedves vagy.

DE ha nekem tudnád,hogy mennyi önbizalmam van...

Csak elkezdeni lenne nehéz,uttána szerintem menni.

Egyébként is barátkozós tipus vagyok,deamikor egy olyan valakivel kell beszélni,aki nagyon tetszik...na akkor... :)

2010. márc. 9. 15:20
 15/25 anonim ***** válasza:

15 04 es vagyok megint :))

hat tudom milyen erzes az,en is voltam hasonlo helyzetben,akkor csak nyujtsal at egy kis papirt a telefonszamoddal es alulirva hogy majd hivj,felfog hivni meg aznap mert kivancsi lessz hogy mik a szandekaid vagy miert nem beszeltel vele.

Telefonon konnyebben elmondod hogy egy kicsit felsz csak ugy odamenni hozza,mert felsz az elutasitasoktol,de maskeppen sem aggodjal mert lehet idovel megteszi o az elso lepest,csak ido kerdese.Na hagyom hogy mas is mondjon velemenyt ne csak en irogaassak itten.

edes lany lehetsz es kedves :)

2010. márc. 9. 15:32
 16/25 A kérdező kommentje:
írtam privit :)
2010. márc. 9. 15:45
 17/25 anonim ***** válasza:
Igen ha tényleg ennyire félôs vagy akkor a papírcetlis dolog tényleg jó, de telefonszám helyett/mellett ráírhatnál egy msn címet is, vagy bármit ami eszedbe jut.
2010. márc. 9. 16:11
 18/25 anonim ***** válasza:

Ugyan ezt csinálom egy lánnyal!:D:D

Mi a monogramod?

2010. márc. 9. 16:35
 19/25 anonim ***** válasza:
megkérdezhetem a korod?
2010. márc. 9. 19:02
 20/25 A kérdező kommentje:

Szerintem tuti,hogy nem te vagy,mert nem nagyon netezik,és amikor netezik,akkor főleg nem ilyen oldalakat néz :D

Egyébként J a keresztnevem

és 14 :D

2010. márc. 9. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!