Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira lehetetlen kérés, hogy az autómban ne gyújtson rá?
Egy hete megismertem egy lányt. Én nem dohányzom, az autóm is füstmentes övezet, még ha nyitott (kabrió) is. A lány sajnos szinte láncdohányos, de ezt elfogadtam, szerencsére a szájhigiénia is jó nála, alig érezhető. Pl csóknál.
Viszont nem esett jól, hogy első randin beül mellém és ohne zsineg rágyújt, kérdés nélkül. És amikor mondtam neki, hogy ne tegye, akkor azt mondta, hogy mit vagyok úgy oda, ez az én bajom, mert ő cigizik és nem tud lemondani róla. Én amúgy csak azt kértem hogy a kocsiban ne tegye.
És egy érdekes párbeszédünk is volt viberen:
"##JÓMAGAM##
Ennyire sok dohányzás nem jó. Nagyon nem.
Neked sem. Egészségtelen. Költséges.
***a lány ***
28 éves vagyok 14 éve cigizek nem tudok lemondani probältam mär sirok érte ha nincs
Veszekszek feszült vagyok
És ha valaki szeret elfogad igY
##JÓMAGAM##
Nem azt mondom hogy szokj le. Elfogadlak.
Jót akarok neked. Csökkentést javaslok. Apránként.
***a lány ***
Akkor jo
##JÓMAGAM##
Engem nem zavar ha szívod. Csak a kocsiba ne. Te azt fogadd el hogy a kocsi nekem "szent". Annyit takaritottam szagtalanitottam. Gondolom ebben megértést kapok, majd többször megallunk legfeljebb.
Nem akarlak megvaltoztatni
Elfogadlak.
***a lány ***
A kocsibol a füst ki szäl és nem érzödik a szag olyan mint ha ki szälnék. Mivel lehajtva van a teteje
Megérteném ha felhajtva lene te kötözköc most a barätnöm is azt mondja
Na mindegy akor
Te tudod
##JÓMAGAM##
???????
Most ez komoly? Kötözködöm? Mert kérek valamit? Ha hiszed ha nem a bőrülések is beveszik, nem hazudok.
De inkább velem beszéld meg ne a barátnőddel.
***a lány ***
Most én vagyok a fontosabb szämodra a tulajdonsägaimal stb.:fontosabb vagy az autod
Ha én jelentéktelen vagyok mond meg a cigi nekem olyan mint neked az étel
##JÓMAGAM##
Jesszus. Mi lesz itt ha a kapcsolat elején ilyenbe futok?. Azt már látom hogy én nem vagyok fontos. Nem tiszteled amit kérek.
***a lány ***
De fontos vagy és bärmit mondanäl és kérnél elfogadom csak te olyat kéesz most Ami lehetetlen
Akor
##JÓMAGAM##
Buszsofőrök mit szólnak? :D
***a lány ***
A kocsid ne hasznäljuk
##JÓMAGAM##
Ha busszal metróval megyunk ott sem lehet.
***a lány ***
Te mäs vagy szämomra szeretlek nem egy busz söför
Nekük nem kelel fogadniuk
Velük eszem ägäba nincs se järni se fökép lakni
Te neked enyit érek mint a metrosoknak és a buszosoknak szép
Te férfi vagy és én nö neked kellene allkalmaszkodni jobban és a kedvembe järni én vagyok a gyengébik fél
##JÓMAGAM##
Egy párkapcsolat alapja az erőszakosságmentes kölcsönös tisztelet. Figyelem. Elfogadás. Tisztelni a másik tulajdonát, stb. A buszt arra hoztam fel hogy önfegyelemmel kell lenni. Ott sem lehet rágyújtani.
És mondom. Nem azt kérem hogy leszokj. Csak azt hogy a kocsit kiméljük meg. Olyan lehetetlen kérés lenne?
***a lány ***
Nem érzel semit iräntam mi
Hät jo
Tudhatam volna (
##JÓMAGAM##
Ha nem éreznék semmit, akkor egyszerűen lelépnék elhiheted. Pont ez az, hogy érzek.
És Te? Elfogadsz feltétel nélkül, vagy csak akkor ha idomulok? Feltételekhez kötöd, vagy Te is hajlandó vagy értem dolgokra? Egyoldalú vagy kölcsönös? Azt azért nem hiszem el, hogy ilyen apró dolgokat ne lehessen megbeszélni...
***a lány ***
Szeretlek mär és fäj hogy ilyen vagy én befogatalak a szivembe és hiänyzol te egy szar bagon és az autodal fogizol
Az érzések fontosabbak azt nem lehet meg väsärolni
Azért se a metro se a buszon se a közertbe nem lehrt sort ällni"
Ez azért erős kételyeket támaszt bennem vele kapcsolatban. Hogy hogy lehet az, hogy ennyire valaki képtelen kicsit is alkalmazkodni, amikor amúgy meg semmiben nem korlátozom.
Ez olyan, hogy benyelni sok, szakító oknak kevés.
Ha lehet egy megjegyzésem, kérdező, szerintem korai leszokást/mennyiségcsökkentést javasolgatnod egy ennyire friss ismeretségben. Én is dohányos csaj vagyok, ha nekem jöttél volna "jó szándékúan" a tanácsaiddal egy hét után, biztos, hogy egy pillanat alatt felcseszted volna az agyam.:D Mindjárt másképp veszi ki magát a dolog egy komoly kapcsolatban, ahol a felek már teljes mértékben megbíznak egymásban, és képesek őszintén aggódni a másikért.
Ettől függetlenül persze tudomásul venném, hogy a kocsidban tilos a bagó, elvégre az a te tulajdonod (sőt, eleve rá sem gyújtottam volna a megkérdezésed nélkül, pont ezért). A kedves barátnőjelölted olyan szinten idióta, hogy cirkuszban mutogatni is megérné, ezenfelül önző és manipulatív is. Tényleg az lenne a legjobb, ha minél hamarabb kiadnád az útját.
Azt a választ kitörölte valaki amire az előző komment beíródott.
De persze érthető lenne egy kiakadás azon hogy egy friss kapcsolatban miért oktatja ki az egyik a másikat. Itt érdekes, hogy önmagában az jól is esett neki (szóban mondta) hogy törődöm vele és az egészségével.
Viszont a többi az olvasható, hogy mennyire nem enged egy jottányit sem abból, hogy mennyire természetesnek tartja a megkérdezés nélküli autóbeli rágyújtást.
Érdekességképp megyjegyzem, hogy amúgy egy randink volt, második már nem lett. És nem a cigi, hanem a mentalitása miatt.
Pár üzit váltottunk, és úgy vettem le, hogy meg van győződve, hogy találtam mást, ezért ejtettem őt. - REMÉNYTELEN.
Kérdező, ne haragudj, hogy offolok.
Elég vacak napom volt, beteg is vagyok, de ezen a magasröptű beszélgetésen, meg egyik másik kommenten percek óta nevetek. Köszönöm nektek! :D
Hogy ne csak off legyen:
még így a távolból is örülök, hogy megszabadultál ettől a lánytól. Remélem minél hamarabb igaza lesz és találsz mást. ;)
Kérdező te hány éves vagy?
A lány, ha több, mint élete fele óta láncdohányos, és nem kímél semmit, akkor leszokni sem fog (max ha terhes lesz csökkenti az adagját).
Ennek a tudatában neked kell mérlegelni, hogy megszokod vagy elengeded.
Egyébként csak időpazarlás ennyit agyalni meg fölösleges tépelődés és bosszankodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!