Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmebeteg férfiak vannak ezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmebeteg férfiak vannak ezen az oldalon?

Figyelt kérdés

2015. aug. 14. 08:55
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
51%
Nem igazán, inkább csak gyenge jelleműek, akik nem tudják feldolgozni az őket ért csalódásokat és negatív tapasztalatokat és rögeszmés általánosításokkal meg állogikával próbálják igazolni saját nyomorukat. Persze biztos akad néhány valódi elmebeteg is, ahogy az internet többi zugában, meg itt vagyok én, aki bolond vagyok ugyan, de nem őrült :)
2015. aug. 14. 09:27
 12/32 anonim ***** válasza:
4%
# 11 Érdekes módon ezek az "általánosítások" a zsidókkal, melegekkel meg a cigányokkal teljesen elfogadottak Magyarországon. De a nőkkel szemben Isten őrizz. Pedig mi még (vagy legalábbis én) azt is kimondjuk, hogy tisztelet a kivételnek, meg akinek nem inge, az nem veszi magára. Miért bűn azt kimondani, hogy a nőknek van egy csoportja amely szemét? Senki nem mondja azt, hogy az összes nő ilyen lenne.
2015. aug. 14. 09:30
 13/32 anonim ***** válasza:
Sőt, tudod mit, ha szeretnéd kimondanom, csak hagyjuk már ezt a nőgyűlölőzést: A férfiaknak is van egy szemét csoportja. Tessék, örülj. Egyébként az egyetlen ok, amiért én ezt nem mondom az az, hogy mint heteroszexuálist, engem a szemét nők zavarnak, a szemét férfiak nem. De most már kimondtam ezt is, csak a te kedvedért. Még egyszer meg ne halljam, hogy nőgyűlölő vagyok. :P
2015. aug. 14. 09:33
 14/32 anonim ***** válasza:
6%
Talán azért, mert a zsidók meg a cigányok viszonylag elszigeteltebben élnek a magyarok közt, más nevelést kaptak, más kultúrával, más értékrenddel, más vallással, míg a magyar nők a magyar apjuk, magyar nagyapjuk neveléséből táplálkoznak, és magyar férfiakkal vannak körülvéve az egész életükben. A magyar nők folyamatosan kölcsönhatásban, ezáltal egymás formálásában élnek a magyar férfiakkal, míg a cigányok és a magyarok maximum fizikai kontaktusban hatnak egymásra.
2015. aug. 14. 09:35
 15/32 anonim ***** válasza:
0%
# 14 Tehát te is elfogadod a zsidók, és a cigányok megkülönböztetését. Hiszen most érveltél mellette. De a nőkét nem. Jól van, nincs több kérdésem.
2015. aug. 14. 09:36
 16/32 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem valaki vagy legyen full fasiszta, és utáljon mindenkit, vagy ne utáljon senkit. De ne szelektálgasson, mert az gerinctelenség.
2015. aug. 14. 09:38
 17/32 anonim ***** válasza:
75%

Mert ha azt mondom, hogy a cigányok között gyakoribb a lopás, mint a magyarok között az nem realitás, vagy hazugság, hanem fasiszta. Értem.

Ne forgasd már ki a szavaim, és marhára nem arra válaszoltál, amit írtam.

2015. aug. 14. 09:42
 18/32 anonim ***** válasza:
# 17 Mondd ezt. De akkor én is mondhatom, hogy a nők között gyakoribb a gerinctelenség, az aranyásás, a felszínesség igaz?
2015. aug. 14. 09:46
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

hát, van egy pár :D

nekem devastator a kedvencem, élvezet olvasni a kommentjeit :D

2015. aug. 14. 09:46
 20/32 anonim ***** válasza:
Igen. És elmebeteg nők is vannak.
2015. aug. 14. 09:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!