Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért titkolja a barátnőm, hogy ilyen oldalakat néz?
Erre az oldalra irogat már elég régóta, amikor meg kérdeztem mit csinál kikapcsolta és mondta, hogy semmit, reklám nyílt fel.
Viszont az oldalon a bejelentkezésnél a gépe két felhasználónevet is mutatott amik aktívak az oldalon és egy csomó hülyeséget írogatott képzeletbeli karakterekről.
Aztán persze amikor újból rákérdeztem szintén azt mondta, hogy ő nem csinált semmit a gépen csak az emailjeit nézte meg a facebookját és nem érti miről beszélek.
Miért kell titkolózni?
Hát bogaram, én nem vagyok olyan hülye, hogy belinkeljem az oldalt. =)
De amúgy megérdemelted, ha ennyire paranoiás vagy és ki akarod sajátítani a nődet, hogy ellenőrzöd egy szerepjátékos oldalon! a levelezését, meg nem vagy képes megbeszélni vele, hogy inkább menjetek el valahova, hanem itt kérdezgeted a hülyeségeidet.
Örülj neki, legalább most megbeszélitek. Meg a nőd is megtudta, mennyire bízik benne a kedves barátja. ;)
Tedd fel még 25x, ha lehet...
Nem itt kéne reklámozni.
Nos válaszolva nyíltan a kérdezőnek és a válaszolóknak is!
Igen mint már megkapta a féltékenységet játszó ez egy könyvsorozatra épülő FRPG (fórum alapú szerepjátékos) oldal. Az első oldal 2010-ben nyitotta meg kapuit, miután összeomlott a rendszere felhúztuk egy ingyenes helyes ahol nem volt szükség külön domain tárhelyre (amiért jobb esetben fizetni kell) Rengeteg ilyen oldal létezik a világon. És szabadidőnek tökéletes eltöltés, főleg ha ki akarjuk zárni aki nem tartozik az életünkbe, vagy csak egy kicsit önmagunk szeretnénk lenni. Elárulom sok karakter "jellemvonása" az alkotótól függ, tehát kb olyan a karakter, mint maga a személy aki létrehozta. A reklámot már privátban megköszöntem, itt is megteszem, remélem hamar elül a szele ennek az ostoba dolognak, s szerepjátékos oldalunk ami 2011-től él és létezik a huforumon normálisan működhet tovább és sérelmeket nem fogunk majd kapni.
A könyvsorozat 9 kötettel jelen van itthon, már 4 kiegészítő könyv jelent meg és tudomásom szerint még 4 rész angolul, csak a Kelly kiadó úgy döntött nem folytatja a könyv lefordítását mert nem éri meg neki.
Ajánlom hogy először a könyv, majd megérti az oldal alappilléreit.
Köszönöm a figyelmet.
Az Éjszaka Háza oldal adminisztrátora!
Shady
Nem cicózik a 82%-os válaszadó, keményen az asztalra csapott. :D
Nem megoldás a nyomkövető és az sem, hogy nem próbáljátok megbeszélni a gondjaitokat.
Szerinted miért érzi cikinek előtted a játékot? Miért nem meri elmondani, hogy min ügyködik néha? Meg kellene ismerned az ő szemszögéből a dolgokat, mert jóformán fél tőled, ha képes összehazudozni ezt-azt, csak azért, hogy ki ne derüljön a "nagy titok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!