Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért titkolja a barátnőm, hogy ilyen oldalakat néz?
Erre az oldalra irogat már elég régóta, amikor meg kérdeztem mit csinál kikapcsolta és mondta, hogy semmit, reklám nyílt fel.
Viszont az oldalon a bejelentkezésnél a gépe két felhasználónevet is mutatott amik aktívak az oldalon és egy csomó hülyeséget írogatott képzeletbeli karakterekről.
Aztán persze amikor újból rákérdeztem szintén azt mondta, hogy ő nem csinált semmit a gépen csak az emailjeit nézte meg a facebookját és nem érti miről beszélek.
Miért kell titkolózni?
Nem, hanem pont arról van szó, hogy pontosan tudom, hogy az ilyen közösségi oldalakon rámászhatnak, vagy titkos levelezéseket is folytathat. Ez zavar.
Másrészt meg az is, hogy most minek kell ilyen hülyeségekkel foglalkozni? Egész nap csak annyit látok belőle, hogy elvonul egy sarokba aztán a gagyi gépe mögött susmog, amikor meg kérdezem mit csinál gyorsan kikapcsol mindent.
Ez normális? Az lenne a normális ha kirándulnánk, meg fesztiválokra járnánk.
Fú, veled valami nagyon nagy baj van... Egy szerencsétlen szerepjáték miatt rögtön arra gondolsz, 'biztos az új pasijával beszél meg ott találkozót' :DDDD istenem ember te nagyon paranoiás vagy. És ráadásul elég intoleráns is, ha a másik hobbiját úgy jellemzed, hogy "egy csomó hülyeség irkál", biztos ezért nem akarja elmondani, szégyenli előtted, mert így reagálsz.
Übergáz vagy, én soha nem járnék ilyen hisztis kis görccsel. :S
De ne aggódj, belinkeltem az oldal chatablakába a kérdést, magyarázkodhatsz a nődnek. =)))
Ha már nem bírjátok éretten megbeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!