Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vélemyed arról, ha egy 15 éves jár egy 24 évessel? Természetesen a lány a fiatalabb, a férfi az idősebb.
Figyelt kérdés
Nem rólam szól a kérdés, csak kíváncsi vagyok.2015. aug. 13. 19:01
11/14 anonim válasza:
A lány azt hiszi, hogy ettől nőiesebbnek hat, pedig szimplán csak valóra váltja a felnőtt férfi utolsó álmát, hogy még egy ártatlan gyereklány is meg legyen kipipálva a listán. De ha ennyi esze van... akkor ennyi.
12/14 anonim válasza:
"one man nevű felhasználó válasza:
semmi ő dolguk semmi közöm más magánéletéhez
A válaszíró 39...centi magas."
Jujjj,tesa.
Még az oldal szerkesztője is kóstolgat?;)
13/14 anonim válasza:
Kurd meg a csajt, ne foglalkozz senkivel! Nedvesedik már a nunija meg mellei is vannak már.
14/14 anonim válasza:
#10-es nincs képben, mit is jelent a "pedofil" szó. Olyanra utal, aki nemileg éretlen személyhez vonzódik.
Fizikai értelemben amúgy nincs ebben semmi gáz, a lány már épp abba a korba ér. Viszont szellemileg... én 24 éves férfi létemre elképzelhetetlennek tartanék bármit egy 15 éves kislánnyal! Egyszerűen... más világ. Inkább nálam idősebb nőt tudok elképzelni. Nem is értem, egy korombéli hogy vonzódhatna egy ilyen idős kislányhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!