Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktatok egymásnak hazudni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok egymásnak hazudni, párkapcsolatban élők?

Figyelt kérdés

Akár kis, akár nagy dologban.

Példát is mondanátok?

És pl. olyanban, hogy nem is ott voltál, amit mondtál a párodnak?

2015. aug. 13. 08:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%
5-ös Én mindig igazat mondok. Életembe nagyon kevés szer hazudtam. Rá is fáztam. De hogy hazudozzak annak akinek a legjobban meg kéne bízni bennem? Ez alávalóság!
2015. aug. 13. 11:19
 12/16 anonim ***** válasza:
28%

"5-ös Én mindig igazat mondok. Életembe nagyon kevés szer hazudtam. Rá is fáztam. De hogy hazudozzak annak akinek a legjobban meg kéne bízni bennem? Ez alávalóság!"

-->Remek, tehát te is elismered, hogy nincs olyan ember, aki mindig igazat beszél, hiszen te is hazudtál már.

Miért lenne alávalóság? Ha elhízna a párod 170 kg-ra megmondanád neki, hogy úgy nézel ki, mint egy hájas disznó? Persze hogy nem, hanem jobb esetben próbálnád finoman a tudomására hozni, hogy úgy is szereted, de le kellene fogynia. Ettől azonban még ez hájas disznó lenne akkor is, ha te ezt nem mondanád a szemébe, tehát hazudnál arról, amit gondolsz. Vagy ha valahol lennétek és meglátnál egy nagyon vonzó embert, akivel legszívesebben megismerkednél, ha nem lenne párod, és ő megkérdezné, hogy mi a véleményed róla, mit mondanál? Elmondanád neki, hogyha ő nem lenne, akkor legszívesebben orál szexelnél avval az emberrel, meg ilyenek? Persze hogy nem, tehát megint belehazudnál a szemébe.

Te is ugyanúgy hazudsz, mint más, hiába is próbálod diszkréten csinálni.

2015. aug. 13. 11:28
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

hmm.. inkább nem mondom el az amit nem kell tudnia

ha nem kérdezz rá konkrétan akkor nekem miért kellene elmesélnem ?

ha konkrétan rákérdezz akkor persze elmondom ...

meg kicsit szépíteni szoktam a dolgokat

pl kevesebbe került :-)

lekéstem a buszt - elpofáztam az időt :-)

néha igazoltat a rendőr - elkések :-)

tankolni voltam még és éppen csere volt

de szerencsére nem ellenőrizgetjük egymást ilyen szinten

2015. aug. 13. 12:35
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha olyan van, ami nem tetszik, akkor megmondjuk a másiknak, hisz nem azt akarom, hogy azt mondja, amit hallani szeretnék, hanem, ami az igazság. Nincs is ezzel gondunk, jól működik, lassan 4 éve. Számonkérés sincs, úgy is elmondja, ha akarja, én is ezt teszem és nem színezem ki a sztorikat sem, mert minek.
2015. aug. 13. 12:57
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi sem szoktunk hazudni egymásnak. Viszont néha füllentenem kell neki arról hogy ebédeltem e aznap a munkahelyen, mert néha a sok munka miatt elfelejtek és akkor kiakad rajta.
2015. aug. 13. 13:17
 16/16 anonim ***** válasza:
szóval van aki hazudik/füllent a párjának, azért hogy ne sértse meg. A többi az vagy nagyon álszent, vagy annyira jól hazudnak, hogy még saját magukat is becsapják. Ezek lesznek a lepontozóim ;)
2015. aug. 13. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!