Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes férfiak miért várják el egy nőtől, hogy előttük nulla szexuális kapcsolata legyen?
Nagyon szeretik a Nők kérdezgetni, hogy mennyi Nővel feküdtem már le korábban....és ezzel szinte kivétel nélkül maguk alatt vágják a fát. Ha igazat mondasz, azzal elásod magad egy életre, ha elvicceled a dolgot még idegesebb és gyanakvóbb lesz mint valaha volt. Nekem férfiként soha nem jutna eszembe erről kérdezgetni a partneremet, ha elmondja meghallgatom,de nem a múltjára és a baklövéseire vagyok kíváncsi....a lényeg, hogy mit tud a jelenben ebből bizonyítani.
Soha nem voltam szűz Nővel életemben pedig jó néhány kapcsolatom volt. Volt néhány 1 kapcsolatos barátnőm, akikkel szinte mindig befürödtem, semmi rutinjuk nem volt, minden apróságon képesek voltak balhézni. Ha tehetem az érettebb, tapasztaltabb Nők társaságát keresem, ami elég könnyen kideríthető.....mert kevesebb velük a balhé és jobb velük az élet.
37F
Ez a kérdés oda-vissza érvényes (lenne).
Azért, mert gondolom senki sem szeretne pl. használt autót venni, ha van rá lehetősége egy vadi újra. Ez is hasonló.
"18" reagálva
Honnan tudod előre, hogy milyen egy pasi az ágyban?
Mindig azt az elvet vallottam, hogy akiben egy pici kis fantáziát is láttam megpróbáltam belőle valami jót kihozni....volt olyan barátnőm, akivel az első szex szörnyű volt, mert rástresszelt, tiszta feszült volt, sok idő telt el az előző kapcsolata óta és bezárkózott,de láttam rajta, hogy nagyon szeretne bizonyítani. A harmadik szex után már olyan szinten pörgött, mint a duracell nyuszi....nem jó dolog a partnereket egymáshoz hasonlítani,mert mindenki más. Van akiből árad az intimitás és van aki elalszik szex közben.
37F
Elnézést, az előző HSZ-ben a "17" reagáltam.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!