Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyes férfiak miért várják el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes férfiak miért várják el egy nőtől, hogy előttük nulla szexuális kapcsolata legyen?

Figyelt kérdés
2015. aug. 12. 19:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
84%
#10 ezt meg honnan veszed, hogy letagadják? Ha hazudtak róla, akkor honnan derítetted ki az igazat?
2015. aug. 12. 19:49
 12/21 anonim ***** válasza:
90%
hat mennyi az az annyi ami meg nem ribizliseg ?3? 6? 13?27?
2015. aug. 12. 19:50
 13/21 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem azért ez nagyon ritka felnőtt férfiaknál.
2015. aug. 12. 19:52
 14/21 Blade Bone ***** válasza:
100%
Hát előző bnőmről mindenki azt mondta, hogy nagy ribi, meg mindenkivel tolassa magát, drogozott is, ezt tudtam is róla, de más nem érdekelt, tiszta lappal indul nálam mindenki, ha velem szemben normálisan mutatkozik. Abbahgyta a drogot is miattam, és rengeteget változott, viszont a barátai vagy kik, folyton visszahúzták, egyszer-kétszer a drogig is, plusz sokat hazudozott. Ez az életvitele szolgált bizonyítékul a régebbi pletykákra amik róla terjedtek, és bár szűz volt, de amiket művelt azok elég durvák voltak. Evvel arra akarok kilyukadni, hogy sokan nem várunk el ilyesmit, hogy ne legyen egy lánynak senkije előttünk, de az viszont jó lenne, ha a múlt egyes nőknél, az tényleg a múlt lenne.
2015. aug. 12. 20:00
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szeretik a Nők kérdezgetni, hogy mennyi Nővel feküdtem már le korábban....és ezzel szinte kivétel nélkül maguk alatt vágják a fát. Ha igazat mondasz, azzal elásod magad egy életre, ha elvicceled a dolgot még idegesebb és gyanakvóbb lesz mint valaha volt. Nekem férfiként soha nem jutna eszembe erről kérdezgetni a partneremet, ha elmondja meghallgatom,de nem a múltjára és a baklövéseire vagyok kíváncsi....a lényeg, hogy mit tud a jelenben ebből bizonyítani.

Soha nem voltam szűz Nővel életemben pedig jó néhány kapcsolatom volt. Volt néhány 1 kapcsolatos barátnőm, akikkel szinte mindig befürödtem, semmi rutinjuk nem volt, minden apróságon képesek voltak balhézni. Ha tehetem az érettebb, tapasztaltabb Nők társaságát keresem, ami elég könnyen kideríthető.....mert kevesebb velük a balhé és jobb velük az élet.

37F

2015. aug. 12. 20:09
 16/21 anonim ***** válasza:
Egyet értek a #9 válaszolóval! Csak olyan elvárásaim vannak, aminek én is megfelelek. 22/F
2015. aug. 12. 20:41
 17/21 anonim ***** válasza:
37%
Nekem sok kapcsolatom volt fiatalon, egyéjszakás is, rövid is. Az a tapasztalatom, hogy ha egy férfit ez zavar, akkor az azért van, mert nem bízik magában szexuálisan, és attól fél, hogy az előzőkhöz fogom hasonlítani. Úgyhogy azóta csak olyannal jöttem össze, aki jobb az ágyban az összes korábbinál. :)
2015. aug. 12. 21:07
 18/21 anonim ***** válasza:
93%

Ez a kérdés oda-vissza érvényes (lenne).

Azért, mert gondolom senki sem szeretne pl. használt autót venni, ha van rá lehetősége egy vadi újra. Ez is hasonló.

2015. aug. 12. 21:38
 19/21 anonim ***** válasza:

"18" reagálva

Honnan tudod előre, hogy milyen egy pasi az ágyban?

Mindig azt az elvet vallottam, hogy akiben egy pici kis fantáziát is láttam megpróbáltam belőle valami jót kihozni....volt olyan barátnőm, akivel az első szex szörnyű volt, mert rástresszelt, tiszta feszült volt, sok idő telt el az előző kapcsolata óta és bezárkózott,de láttam rajta, hogy nagyon szeretne bizonyítani. A harmadik szex után már olyan szinten pörgött, mint a duracell nyuszi....nem jó dolog a partnereket egymáshoz hasonlítani,mert mindenki más. Van akiből árad az intimitás és van aki elalszik szex közben.

37F

2015. aug. 12. 21:39
 20/21 anonim ***** válasza:

Elnézést, az előző HSZ-ben a "17" reagáltam.

37F

2015. aug. 12. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!