Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek mennyi kapcsolata volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mennyi kapcsolata volt és az ilyen tapasztalati dolgokat nem fújják fel túlságosan?

Figyelt kérdés
Szerintem attól, hogy valakinek még nem volt semmilyen párkapcsolata még nem azt jelenti, hogy alkalmatlan lesz, ez csak egy állapot, ami nem tart örökké. Most attól, hogy több tapasztalata van valakinek még nem lesz tőle sokkal vagy kevésbé vonzóbb, mert ez inkább a személyiségen múlik. Úgy látom, hogy nagyon felfújják ezt a témát, és nem gondolják végig logikusan. Meg nem kéne korhoz kötni, mert nem oszt nem szoroz mikor találja meg a párját. Nem lesz bénább a szexben se, csak akkor, ha bebeszéli magának.
2015. jún. 21. 16:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%
A párkapcsolati viselkedés,és a szexuális kultúra tanulható. És minél több párkapcsolatod volt,annál több tapasztalatod van a problémák kezelésében,elkerülésében. Én már eljutottam oda,hogy párkapcsolati viselkedés szempontjából ideális vagyok szinte bárkinek. Így jelenlegi párom nem kicsit becsül,mert számára már tökéletes vagyok szinte. :) 46 / F
2015. jún. 21. 16:43
 2/17 anonim ***** válasza:
1/1 és 22/F
2015. jún. 21. 16:50
 3/17 anonim ***** válasza:

1 se

26 F

2015. jún. 21. 16:53
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

A kor annyiban számít, hogy ha valakinek mondjuk 35-40 évesen nem volt még különösebb párkapcsolati tapasztalata, akkor a korosztályában nehezen fog hasonlót találni. Márpedig egy kapcsolatokban tapasztaltabb társ nem biztos, hogy szívesen kibekkeli azt a néhány évet, amíg a másik megszerzi a szükséges tapasztalatokat, mert ez idő alatt nagyon sok súrlódás lehet köztük.

Persze vannak, akik több évtizedes párkapcsolati tapasztalat után sem képesek tanulni a hibáikból, és nem veszik észre, hogy ha 10-ből 10 emberrel ugyanazok voltak a problémáik, akkor önmagukban keressék a hibát.

2015. jún. 21. 16:54
 5/17 anonim ***** válasza:
54%
Az igaz, hogy a párkapcsolat tanulható, vagyis 1-2 kapcsolat után már jobban tudod kezelni (megelőzni) a problémákat. Azzal viszont nem értek egyet, hogy a szexuális tapasztalat is ilyen fontosságú lenne. Mindenki tudja, mit hova kell dugni, ahhoz nem kell akkora tudomány, mint egy párkapcsolat fenntartásához. Személyiségen múlik, ki mennyire figyelmes és odaadó, mennyire szeretne örömet okozni a párjának. Az én első partnerem egy olyan férfi volt, akit bálványoztak a nők, idősebb is volt nálam jópár évvel, mégis én, a teljesen tapasztalatlan lány tanítottam neki alap dolgokat, mert ő hozzá volt szokva, hogy a kinézetétől elájulnak a nők, nem kell különösebben foglalkoznia magán kívül senkivel. Azóta voltam tapasztalatlan férfival is, aki mégis messze túlteljesítette elődjét.. Valóban nem vonzóbb egyébként senki attól, hogy hány kapcsolata volt, elsőnek lenni viszont veszélyes, mert az gyakran szokott rosszul végződni. Amikor az ember már tartós partnert keres, nehezebben megy bele olyan kapcsolatba, ami már az elején bizonytalanabbnak látszik a többinél. Egyébként természetesen a tapasztalat hiánya nem jelent alkalmatlanságot, és sokan sokkal többre becsülik a barátjukat/barátnőjüket, ha sok visszautasítás után találnak rá, mint ha 16 évesen az ölükbe hullott volna. Mindenkinek van első kapcsolata, és olyanok is előfordulnak közöttük, akik együtt élik le hátralévő életüket. Hogy mikor találkozik vele az ember, nagyrészt szerencse kérdése.
2015. jún. 21. 16:55
 6/17 A kérdező kommentje:
Én nem vettem észre, hogy ennyire fontosak a volt tapasztalatok, hanem mennyire érett, mennyire fogadja el magának, mennyire magabiztos.
2015. jún. 21. 17:02
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ezek fontos dolgok, amiket írtál. De ameddig valaki nem szerez tapasztalatot abban, hogyan lehet fenntartani egy kapcsolatot, hol van a féltékenység egészséges határa, mennyire szabad beleszólni a másik magánéletébe, mennyire kóros dolog a birtoklás és kisajátítás, mi az az érzelmi zsarolás, hogyan változik a szexuális igény az évek során, mi számít árulásnak a másikra nézve és hasonlók, addig megvan az esély, hogy hibát követ el az ember. Márpedig az első kapcsolatban ezek mind felmerülnek, és a másodikban már óvatosabb az ember. Jó személyiséggel (kellő empátia és figyelmesség) elsőre is lehet venni ezeket az akadályokat, ha viszont folyton hibázol és megbántod a párod, hiába tanulsz az esetekből, attól még nem tudod őket meg nem történtté tenni, és egyszer betelhet a pohár.
2015. jún. 21. 17:17
 8/17 anonim ***** válasza:

Kell a tapasztalat azért, hogy kétszer ugyanabba a hibába ne essél bele. Az első kapcsolatomnál én sem éreztem, hogy megcsalna a párom. Most már viszont tudom, hogy mik azok a jelek, amire nem árt odafigyelni. Most már nehezebben tudnának hülyének nézni.

Egyébként eddig 3 kapcsolatom volt, 27 vagyok.

2015. jún. 21. 17:24
 9/17 anonim ***** válasza:
#1: Akit sokáig kerülnek a lányok/nők, az nem fogja tudni megszerezni a szükséges tapasztalatokat, és sok férfival szemben lépéshátránnyal indul. Ez kicsit olyan ördögi kör. Sokan, mármint sok szűz férfi durván 30 évesen bánja meg, hogy 15-16 éves korától nem kefélte végig a fél várost, mert vártak a nagy Ő-re, és mert a szüzességüket az egyetlen igazi nőnek akarták volna adni. Én is bánom már, hogy nem húztam meg több tucat nőt, meg hogy nem teszek próbát mindenkinél, hátha be lehetne cserkészni a lompost. A csajoknak egyébként is jobban imponál ez az előélet, mint a szűz remeteség.
2015. jún. 21. 17:46
 10/17 anonim ***** válasza:
36%

"A csajoknak egyébként is jobban imponál ez az előélet, mint a szűz remeteség."

Ha előéletként 1-2-3 tartós kapcsolatra gondolsz, akkor igazad van. Ha a "röptében a legyet is" típusra, akkor százszor inkább egy szűz. Nem szeretnék a huszadik-harmincadik lenni mindenféle olcsó r*bi után, a lerágott csontot már meghagyom nekik. Szerintem ez fordítva is igaz, a legtöbb férfi nem szeret harmincadik lenni a sorban, miután a barátnőjét bárki csettintésre megkaphatta előtte. Egy kézről-kézre járó nővel/férfival nem sokan érik be tartós kapcsolatra, nem nagy érték hozzá tartozni.

2015. jún. 21. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!