Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mennyi kapcsolata volt és az ilyen tapasztalati dolgokat nem fújják fel túlságosan?
A kor annyiban számít, hogy ha valakinek mondjuk 35-40 évesen nem volt még különösebb párkapcsolati tapasztalata, akkor a korosztályában nehezen fog hasonlót találni. Márpedig egy kapcsolatokban tapasztaltabb társ nem biztos, hogy szívesen kibekkeli azt a néhány évet, amíg a másik megszerzi a szükséges tapasztalatokat, mert ez idő alatt nagyon sok súrlódás lehet köztük.
Persze vannak, akik több évtizedes párkapcsolati tapasztalat után sem képesek tanulni a hibáikból, és nem veszik észre, hogy ha 10-ből 10 emberrel ugyanazok voltak a problémáik, akkor önmagukban keressék a hibát.
Kell a tapasztalat azért, hogy kétszer ugyanabba a hibába ne essél bele. Az első kapcsolatomnál én sem éreztem, hogy megcsalna a párom. Most már viszont tudom, hogy mik azok a jelek, amire nem árt odafigyelni. Most már nehezebben tudnának hülyének nézni.
Egyébként eddig 3 kapcsolatom volt, 27 vagyok.
"A csajoknak egyébként is jobban imponál ez az előélet, mint a szűz remeteség."
Ha előéletként 1-2-3 tartós kapcsolatra gondolsz, akkor igazad van. Ha a "röptében a legyet is" típusra, akkor százszor inkább egy szűz. Nem szeretnék a huszadik-harmincadik lenni mindenféle olcsó r*bi után, a lerágott csontot már meghagyom nekik. Szerintem ez fordítva is igaz, a legtöbb férfi nem szeret harmincadik lenni a sorban, miután a barátnőjét bárki csettintésre megkaphatta előtte. Egy kézről-kézre járó nővel/férfival nem sokan érik be tartós kapcsolatra, nem nagy érték hozzá tartozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!