Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról a fiúról/lányról, aki túlságosan nyomul, azután is, hogy finoman elutasítottad?
Figyelt kérdés
Vagy hogyan viselkedsz vele? Azért kérdezem, mert nekem volt egy ilyen nyomulós lánnyal dolgom, de már eltűnt valamiért, pedig nagyon tepert.2015. márc. 25. 18:42
2/12 anonim válasza:
Próbálnám
Elutasítom újra. Meg újra
3/12 anonim válasza:
Én nagyon sok lányt szerettem meg, aki ilyen nyomulós volt. Eleinte persze bosszantott, és zavart, de aztán elkezdtem kedvelni őket. Pechemre pont akkor, általában, amikor már feladta.
4/12 anonim válasza:
Nem kell finomkodni... Megkell mondani hogy nem jön be és kész.
5/12 anonim válasza:
Gondolom azért tünt el mert már belátta hogy feleslegesen próbálkozik.
7/12 anonim válasza:
Kérdező ezt, hogy érted: "de már eltűnt valamiért"? Szoktatok amúgy találkozni? Hogy tűnt el? :D Valami olyan helyről ismered mint pl.: suli, sport, zeneiskola stb.? Hogy ismerted meg, honnan? Lehet hülyén fogalmazok de nem baj. :D
8/12 A kérdező kommentje:
Még én jelöltem be anno, és ráírtam. Nagyon megszerettem őt, a személyiségét, meg szép is, nincs vele baj. Csak valahogy nem volt meg az a szikra. Viszont ő meg eléggé belém zúgott, és mindig várt rám pl. buszmegállóban/ sulim előtt, meg mindig rám mászott, meg csókolózni akart, én meg többször elutasítottam.Ugyanakkor volt, hogy viszonoztam is, mert bejön, mint nő, de nem akartam semmi komolyat.
2015. márc. 25. 19:21
9/12 A kérdező kommentje:
Most meg már egyáltalán nem is látom, felszívódott. Le is tiltott.
2015. márc. 25. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!