Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátnőm túlságosan nyomulós?
Megmondom en mi a te bajod!
Nem leptel tul azon a sracon,meg mindig tetszik neked es most zavar hogy az osztalytarsad ennyire nyomul ra
Erre csak azt tudom mondani, hogy kevésbé dekoratív csajtól természetes biológia program az, hogy kicsit ráakaszkodósabb stílussal próbál magának srácot fogni, és ez röhejes külső szemmel, de ettől még néha működik.
Pl. szórakozóhelyeken én is meg szoktam mosolyogni a testes csajok nyomulását (10 kiló súlyfeleslegtől számítok testesnek egy csajt), és durva vagy nem, néha tök jó képű elázott srácok is rájuk állnak.
Ha nem különösebben jó barátnőd, akkor ne oszd neki az észt, mert tőle ez természet diktálta logikus viselkedés.
A srác dolga az, hogy kezelje a helyzetet, ha igényes, akkor finoman leépítse a csajt úgy, hogy azért nem tipor a lelkébe, ha meg minden lyuk jó neki, akkor meg kihasználja (amit a csaj se bánna). Ha utóbbi fajta, akkor ha önérzetedre adó csaj vagy, nincs is értelme tervezned a sráccal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!