Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehet kibuktatni ezt a férfiakból?
Van egy srác, kölcsönös a kedvelés, vonzalom, de úgy érzem nála többről van szó, csak nem vallja be.
Ha feljön a téma , terel.
Hogyyan jöhetnék rá, hogy érez-e valamit irántam?
Elmondta, hogy többet jelentek neki, de ne bonyolítsuk a helyzetet. De ő mégis bonyolítja, mert egyre jobban érzem, hogy érez irántam.
Nem, nem mindegy. Elgondolkodtam azon, hogy véget vessek e a baratságnak, mert így szenvedés van. Annyira hozzá bújnék, megsimogatnám. Megőrjít, amikor hozzám ér.
Elmondtam neki nem rég, hogy szerintem el fogunk csúszni, a baratságon
túl fogunk futni attól félek. Erre a reakció az volt, hogy ő is ettől fél.
nem értelek igazából. Ha akartok vmit egymástól hajrá. Mit kell szenvedni? Ha így folytatjátok így is úgyis tönkre megy. Most nem mindegy, miért féltékeny? Nem mindegy, szerelmes-e? Egyik hsz-ed olyan mintha zavarna h ő akar, a következőben meg te parázol, h akarod.
Kicsit gondolkozz már és ne gyárts oda parát, ahol nincs. Nem olyan nehéz ez, amin drámázni kéne.
Igazi Női gondolkodásod van....nagyon szeretnél valamit, de azon kívül hogy kibeszéled nem teszel szintes semmit. Vállald fel az érzéseidet és kapd el a srác grabancát.
Gondolom mindketten "zöldalmák" vagytok még, tapasztalat nuku, de a hormonok már dolgoznak. Segítsetek egymáson,mert a taktikázásnak tényleg az lesz a vége, hogy eleresztitek egymást. Mindenkiben van egy egészséges félelem, hogy mi van akkor ha nem jön össze és esetleg veszekedés lesz a vége.....akkor legalább elmondhatod, hogy megpróbáltad és nem jártál sikerrel.
Minden Nő arra vágyik, hogy a pasi meghódítsa a szívét, de az évek előrehaladtával majd rájössz, hogy a mesék a gyereknek valók és a felnőttek ezt egész máshogy nyomják, aki nem mer kockáztatni az ritkán kaszál nagyot!!!
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!