Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tetszik nektek ez szöveg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tetszik nektek ez szöveg?

Figyelt kérdés

Sour to think of you, cause it still makes me nervous and sad

Even if I know, that I never wanna be with you again,

Even if it wasn’t real, Even If I loved you like mad

The smile on my face turns to a frown when I see your face

But in my heart nobody can take your place

Even if I know that you’re not that handsome boy

Even if I thought that becuase of what I felt

But now I wanna be in love

For the last time in love with you

Then you can go away, I want it

Even if I know your love was never true

Waiting hours to meet you, it still makes me hopefull and good

Even if I know, you’ll be with your girlfriend

Even if it’s just real, Even if you need her like food

The shine on my face turns to dark when I see your face

But in my heart nobody can take your place

Even if I know, you’re not that honest boy

Even If there were those clues I never understood

I thought it was a mistake to push you away

Cause I was so blind to think you felt like me

Your grandfather died, I wrote you, and you didn’t answer

Sometime I’m still wonderin’ bout why I’m not like her

But you said I wanna hug you, I miss you, I love you

And it was just a game to large your self-respect

But I truly loved you, you know I didn’t act

2015. aug. 11. 19:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A szokásos szerelmi nyáladzás, semmi extra.
2015. aug. 11. 19:44
 12/15 anonim ***** válasza:
Szomoru nagyon, ami alapbol nem lenne gond, de nem nagyon van stilusa.
2015. aug. 11. 19:55
 13/15 anonim ***** válasza:

Első megállapítás: tökéletesen illik a gyakorihoz, siránkozás azért, mert átvágtak, és te mindezek ellenére is vagy olyan buta, hogy pozitív érzéseket táplálj felé. Tinédzser felfogás, akkor is, ha már kinőttél abból a korból (vagy legalábbis úgy érzed)..

Második megállapítás: ha valamit el akarsz mesélni, akkor magyarul, prózában, ha dalszöveget akarsz írni, akkor pedig igényesebb szöveggel, értelmesebb témában kellene próbálkoznod.

2015. aug. 11. 20:14
 14/15 A kérdező kommentje:
Igazából nem akartam megváltani a világot ezzel a szöveggel, nyilván sokkal jobb művek is léteznek. Magyarul nem szeretek írni, nem megy. Angolul pedig csak dalokból tanultam, ami beszédben annyira nem hallatszik, mert mikor Amerikában voltam, és megtudták, hogy amúgy sosem tanultam angolt, akkor nagyon tetszett nekik, és mondták, hogy milyen jó a kiejtésem. Most ezzel nem azt akarom mondani, hogy hülyék vagytok, merthogy én milyen szuperszonikus vagyok, mert tudom, hogy még iszonyat sokat kell fejlődnöm, főleg a szókincsem. Csak azért tettem ki, nem is tudom miért, csak kíváncsi voltam. Köszönöm a válaszokat!
2015. aug. 11. 20:20
 15/15 anonim ***** válasza:

Olvass angolul angol irodalmat. Ne dalszövegeket, mert az kb. olyan, mintha magyar verseket akarnál írni úgy, hogy még csak dalszövegeket hallottál (szegényes szókincs, közhelyek, stb.)

És, ha szeretsz írni, írj. Sokat. A jókat küldd el pályázatokra, biztos írnak ki nemzetköziket is.

Ha pedig az őszinte véleményemet kérdezed: giccses. És engem nagyon zavar, hogy nincs egy egyenletes ritmusa. De az első próbálkozások többnyire ilyenek, ez ne vegye el a kedvedet.

Az jó, hogy eleve angolul írsz, ha angolul szeretnél, s nem a magyart fordítgatod át, mert azt sokkal nehezebb jól megcsinálni. De bőven van mit tanulnod. Olvass sokat angolul (ne csak verseket), az segít.

2015. aug. 12. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!