Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Praktikák, hogy ne lógjon a mellem?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, közepes méretű mellekkel.Nem azt mondom hogy lóg, de meg van ereszkedve, és engem zavar. Mit tegyek, hogy formásabb, kerekebb legyen? Az a lényeg, hogy ne lógjon így...2015. aug. 11. 15:50
11/19 anonim válasza:
A nőknek is van mellizma, de az alatt nem magát a mellett kell érteni, mert az maga zsírból van. Ha izomra erősítesz, a dekoltázsod szebb lehet, de maga a melled tömege ugyanúgy fog állni, ahogyan most. A bőr rugalmassága genetikai adottság. Ha megereszkedett, azt nem fogod többé visszacsinálni, csak műtéti úton. Mivel ez egy teljesen általános probléma, hidd el, nem számít olyan sokat, mint te az gondolod. A címlapokon virító nők is többnyire retusáltak vagy plasztikázva vannak. (Nem csak a szilikon jelent plasztikát, hanem az alak helyreállítása is.)
12/19 anonim válasza:
Tényleg kezd el sportolni. Nem egy nőt ismerek, akik sportolnak és tökéletes mellekkel rendelkeznek. Ezek közül is ismerek nagy és kisebb mellűeket és hidd el ez megoldás lehet.
13/19 anonim válasza:
Nem baj, ha lóg, csak a számba lógjon! ;)
14/19 anonim válasza:
65%, ne butáskodj már. Akinek nem ereszkedett meg a melle, mert genetikailag szerencsés, vagy eleve nincs neki nagy, az hol jelenti azt, hogy akinél kötőszöveti problémák vannak, majd a sport megoldja? Ugye tudod, hogy a sport csak az izmokat és zsírt befolyásolja, a bőr pedig alkalmazkodik, ahogy tud? Nem láttál még képeket duci emberekről, akik kifogytak a bőrükből? Ők is sportoltak, nem? Akkor mivel magyarázod?
15/19 anonim válasza:
Talán nem kellett volna 11 éves kortól melltartót hordani. Nem tanultál biológiát? Amit nem használsz, az elsatnyul. Ha világéletében alátámasztod a melleidet, nem lesz, ami tartsa őket.
16/19 anonim válasza:
Sajnos ebben nincs igazad, utolsó. Éppen akkor nyúlik jobban a bőr, ha nincs alátámasztva, és folyamatosan húzza lefelé a súlya. Gravitáció..
17/19 anonim válasza:
Szerintem neked az a bajod, hogy amikor nem fázol, vagy nem vagy felizgulva, nem olyan szép feszes, kerek, formás, hanem egy kicsit "plattyant", vagy nem is tudom, hogy fogalmazzak. Tehát, amikor a mellbimbód is puha, meg úgy az egész. Ezen ne akadj ki, mindenkinek ilyen.
18/19 anonim válasza:
Ki beszél itt a bőrről, 16-os? Te komolyan azt hiszed, hogy az tartja feszesen a cickót? Meg talán a nőt is az tartja egyben?
19/19 anonim válasza:
"A mellek megereszkedése természetes folyamat: az öregedés során a bőr megereszkedik és elveszíti rugalmasságát. Mivel a mellekben nem találhatóak izmok, puha szövetekből áll, nincs ami "tartsa" őket. " [link]
Szerintem a vitátokat itt le lehet zárni. A kérdezőnek meg nem lóg a melle, ebben biztos vagyok, csak a formájával, teltségével nincs megelégedve. Viszont azzal meg nem nagyon lehet mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!