Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Praktikák, hogy ne lógjon a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Praktikák, hogy ne lógjon a mellem?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, közepes méretű mellekkel.Nem azt mondom hogy lóg, de meg van ereszkedve, és engem zavar. Mit tegyek, hogy formásabb, kerekebb legyen? Az a lényeg, hogy ne lógjon így...

2015. aug. 11. 15:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%
A nőknek is van mellizma, de az alatt nem magát a mellett kell érteni, mert az maga zsírból van. Ha izomra erősítesz, a dekoltázsod szebb lehet, de maga a melled tömege ugyanúgy fog állni, ahogyan most. A bőr rugalmassága genetikai adottság. Ha megereszkedett, azt nem fogod többé visszacsinálni, csak műtéti úton. Mivel ez egy teljesen általános probléma, hidd el, nem számít olyan sokat, mint te az gondolod. A címlapokon virító nők is többnyire retusáltak vagy plasztikázva vannak. (Nem csak a szilikon jelent plasztikát, hanem az alak helyreállítása is.)
2015. aug. 11. 17:03
 12/19 anonim ***** válasza:
23%
Tényleg kezd el sportolni. Nem egy nőt ismerek, akik sportolnak és tökéletes mellekkel rendelkeznek. Ezek közül is ismerek nagy és kisebb mellűeket és hidd el ez megoldás lehet.
2015. aug. 11. 17:06
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem baj, ha lóg, csak a számba lógjon! ;)
2015. aug. 11. 17:09
 14/19 anonim ***** válasza:
89%
65%, ne butáskodj már. Akinek nem ereszkedett meg a melle, mert genetikailag szerencsés, vagy eleve nincs neki nagy, az hol jelenti azt, hogy akinél kötőszöveti problémák vannak, majd a sport megoldja? Ugye tudod, hogy a sport csak az izmokat és zsírt befolyásolja, a bőr pedig alkalmazkodik, ahogy tud? Nem láttál még képeket duci emberekről, akik kifogytak a bőrükből? Ők is sportoltak, nem? Akkor mivel magyarázod?
2015. aug. 11. 17:11
 15/19 anonim ***** válasza:
32%
Talán nem kellett volna 11 éves kortól melltartót hordani. Nem tanultál biológiát? Amit nem használsz, az elsatnyul. Ha világéletében alátámasztod a melleidet, nem lesz, ami tartsa őket.
2015. aug. 11. 20:38
 16/19 anonim ***** válasza:
80%
Sajnos ebben nincs igazad, utolsó. Éppen akkor nyúlik jobban a bőr, ha nincs alátámasztva, és folyamatosan húzza lefelé a súlya. Gravitáció..
2015. aug. 11. 20:41
 17/19 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem neked az a bajod, hogy amikor nem fázol, vagy nem vagy felizgulva, nem olyan szép feszes, kerek, formás, hanem egy kicsit "plattyant", vagy nem is tudom, hogy fogalmazzak. Tehát, amikor a mellbimbód is puha, meg úgy az egész. Ezen ne akadj ki, mindenkinek ilyen.
2015. aug. 12. 10:59
 18/19 anonim ***** válasza:
28%
Ki beszél itt a bőrről, 16-os? Te komolyan azt hiszed, hogy az tartja feszesen a cickót? Meg talán a nőt is az tartja egyben?
2015. aug. 12. 13:11
 19/19 anonim ***** válasza:
57%

"A mellek megereszkedése természetes folyamat: az öregedés során a bőr megereszkedik és elveszíti rugalmasságát. Mivel a mellekben nem találhatóak izmok, puha szövetekből áll, nincs ami "tartsa" őket. " [link]

Szerintem a vitátokat itt le lehet zárni. A kérdezőnek meg nem lóg a melle, ebben biztos vagyok, csak a formájával, teltségével nincs megelégedve. Viszont azzal meg nem nagyon lehet mit kezdeni.

2015. aug. 12. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!