Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitas utani praktikak?
Temetkezz bele a munkába
vagy
süss süteményt
vagy
menj el kocogni.
Most hirtelen ezek jutottak eszembe, nekem ezek szoktak beválni:)
Igen azt amit 1-es és 2-es mondott :)
plusz a lényeg, hogy ne gubozódj be otthon a gép meg a tv előtt.
az első időszakban (amíg megszokod hogy már nincs veled) vesd bele magad a programokba. mindent csinálj, mindent! :D főleg olyat, amihez társaság kell :) bulizz, talizz a barátaiddal, mozdulj ki otthonról, sportolj, menj fodrászhoz, (ha lány vagy) kozmetikushoz, és beszélgess velük közben. egy masszázs is segíthet :) vedd fel a kapcsolatot a régi barátaiddal, akikkel nem tudtál sokat beszélni/találkozni az exed miatt. a családdal menjetek el vhova :)
ezzel hozzászoksz ahhoz, hogy ő nincs, de nem vagy magányos :) tehát tudsz nélküle élni de mégsem vagy egyedül ;)
ha már stabil az állapotod, tudsz emberien viselkedni, vesd bele magad vmi újba. nálam ez a fogyókúra volt. utánaolvastam, mit hogy mikor stb., csináltam.:) hatásos volt :) :D nagyon élveztem, de tényleg! :) (nem drasztikus fogyókúra volt). tehát próbálj ki vmi olyat, amit eddig nem, olvass utána a neten, vedd meg hozzá a szükséges eszközöket és csináld ;) legyen az sport, hobbi, fogyás, stílusváltás, akármi :)
így eltereled a gondolataidat :)
ha már nem érzed megcsalásnak azt, hogy pasizol/csajozol (nemtől függően ugyebár), akkor hajrá ;) mivel életed szerelmét veszítetted el (csak azt hiszed, jön majd jobb is, hidd el nekem;)), ezért még nem vagy kész egy újabb komoly kapcsolatra. tehát csak flörtölgess, ismerkedj, esetleg csókolózz, vagy szexelj is :) ameddig el akarsz menni :)
így megnő az önbizalmad, és úgy fogod érezni, hogy kezdesz tovább lépni, mert már meg tudtad ezt tenni :) és visszanyered azt az érzést, hogy te is kellesz vkinek :D
ha esetleg vkivel komolyat is akarsz, de ő meg nem és visszautasít, akkor az is jó. egyrészt: tapasztalsz, másrészt pedig élvezni fogod ezt az aprócska fájdalmat, mert jobb, minthogyha az exed miatt bánkódnál.:)
utána pedig gondold át, hogy te mit rontottál el a kapcsolatotokban, változtass rajta, és nyiss egy új kapcsolat felé :)
remélem, tudtam segíteni :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!