Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől változhattam meg ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől változhattam meg ennyire a szex terén?

Figyelt kérdés

Régebben pl. az anált szerettem, meg gyakran csináltuk, de most valamiért nem tudnám rávenni magam. (Jó persze, ha a párom szeretné belemennék, de valahogy magamtól nem hozom fel.)

A másik, jó persze nem olyan nagyon gáz dolog, de nem tudom lenyelni, ha éppen a számban megy el a párom (régen ezt is simán megcsináltam), most inkább egy papírzsepibe kiköpöm.

Idővel mindenki változik ilyen téren? :D

20L

2015. aug. 9. 21:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Valamennyire változik, igen, de te valahogy mintha "visszafelé" fejlődnél... inkább megszeretni szoktak az emberek dolgokat...

Pl. én korábban nem tudtam lenyelni, most már le tudom... (az anált viszont sose szerettem).

2015. aug. 9. 21:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Talán az a baj, h eddig sem szeretted, de a párodért megtetted. Viszont már nem szereted annyira, és nem teszel meg érte mindent.

Persze ez csak egy tipp...

F26

2015. aug. 9. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!