Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek akarhat valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek akarhat valamit?

Figyelt kérdés
Sziasztok, az unoka bátyám élettársáról lenne szó. Gyakorlatilag kis kórom óta ismer. Néha beszélgetünk intim dolgokról is. El mondta hogy a hapsijával nem jó a szex. Kérdeztem milyen férfiak jönnek be és teljes mértékben olyat mondott ami rám illik. Utána el mondtam hogy tetszik azt mondta én is neki. Viszont ő 29 éves én meg 19 vagyok. Mivel elég sokat járok oda fel(nem miatta) így elég égés lenne... Szóval csak biztosra mennék. Viszont mikkor céloztam neki, arra a dologra azt válaszolta hogy biztos valamit félre értettem. Nincs vele bajom meg nem vagyok kicsim sem csúnya , csak rám máshogy nézz vonzódik mint egy baráthoz. Egyszer az asztalon felejtettem, a telefonomat és meg nézte rajta a videókat. A volt barátnőmmel történt szex videókat, nyíltan mondta hogy végig is nézte őket. Meg a kapcsolatáról szokott panaszkodni, nem mehet sehova , nem öltözhet úgy ahogy akar a szex sem jó...

2015. aug. 7. 20:37
 1/3 A kérdező kommentje:
Nincs veled bajom meg nem vagy kicsit sem csúnya*
2015. aug. 7. 20:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz az unokabátyádtól egy kiadós pofont, jobb, ha hanyagolod a hölgyet. Eleve lealázó, ahogy a párjáról beszél és bepróbálkozik nálad. Aztán majd megkapod, hogy ráhajtottál. Kerüld az ilyen meleg helyzeteket. :)
2015. aug. 7. 20:46
 3/3 anonim ***** válasza:

"Szóval csak biztosra mennék"

Na, nekem ezzel van tele a tököm. Ha biztosra akarsz menni, akkor ne csinálj semmit, aztán sajnáld egész életedben, hogy elszalasztottad ezt a remek lehetőséget.

2015. aug. 7. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!