Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok kívánatos hogyha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok kívánatos hogyha egy BMW-ben ülök? 26F

Figyelt kérdés
Amikor benne ülök az összes nő megbámul, a legfullosabb nők néznek meg, sokan mosolyognak is. Volt olyan is hogy a kocsiban ültem és 2 csaj leszólított, az egyikkel szexeltem még aznap este. De... amikor kerékpárral közlekedek (imádok kerékpározni) akkor mintha egy szellem lennék, senki se néz rám, még egy pillantást sem kapok. Sőt mintha direkt másfelé néznének el mikor elhaladok mellettük.
2015. aug. 9. 17:43
1 2
 11/15 anonim válasza:
Kamu a kérdés. Innentől nincs miről beszélni. Trollkodj máshol kisfiam
2015. aug. 9. 18:42
 12/15 anonim ***** válasza:
Mondjuk egy BMW hátsó ülése elég kényelmes szexhez. Még aludni is lehetne benne utána. Biciklivel már nem annyira van ez. Kényelmetlen meg minden. :D
2015. aug. 9. 19:07
 13/15 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a nők fele nem téged néznek meg. Csak a kocsidat. :D

Én személy szerint ha meglátok egy jó verdát, nehezen tudom levenni róla a szemem. Ha meg a sofőr még helyes is, akkor sem nézem őt meg nagyon. De egy jó kocsiért se szólítanék le egy csávót. Van sajátom. Ha jó gépet akarok látni, kimegyek a garázsba. A saját autómhoz dörgölőzni meg nem annyira gáz. :D

A biciklis énedet jobban megkukkolnám. Főleg, ha jó a feneked! ;)

2015. aug. 9. 19:49
 14/15 anonim ***** válasza:
milyen tipusu bmw amugy? ha egy tiszta uj meregdraga, akkor nem csodalom.
2015. aug. 10. 00:37
 15/15 A kérdező kommentje:
Engem néznek nem a bmw-t.
2015. aug. 10. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!