Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok kívánatos hogyha egy BMW-ben ülök? 26F
Figyelt kérdés
Amikor benne ülök az összes nő megbámul, a legfullosabb nők néznek meg, sokan mosolyognak is. Volt olyan is hogy a kocsiban ültem és 2 csaj leszólított, az egyikkel szexeltem még aznap este. De... amikor kerékpárral közlekedek (imádok kerékpározni) akkor mintha egy szellem lennék, senki se néz rám, még egy pillantást sem kapok. Sőt mintha direkt másfelé néznének el mikor elhaladok mellettük.2015. aug. 9. 17:43
1/15 anonim válasza:
Na vajon miért? :))) Engem biciklin is meg-meg néznek, de mi számít megnézésnek?
2/15 anonim válasza:
Nem vagy az a bmw amit kivánnak ;)
3/15 A kérdező kommentje:
és a bmw-vel szoktak szexelni?
2015. aug. 9. 17:46
4/15 anonim válasza:
eleg fake kerdesnek tunik. sztem csak egy csalodott fiu vagy aki kivancsi a nok mukodesere. amugy furfangos!
5/15 anonim válasza:
Gondolom, biztos tetszik nekik a BMW-d.
Én ültem már - ha jól számolom - 3 BMW-ben és életemben egyszer egy zsír új Maserati Quattroportében (amiért majdnem minden pasi barátom irigyelt is), a pasi mégsem lett tőle kívánatos.
Gondolom, ez téged nem vigasztal, de én láttam már bringázás közben nem egyszer olyan pasit bringán, akit alaposabban megnéztem, mert igen jól nézett ki, de aztán hamar legyorsult. :-))
6/15 anonim válasza:
Te nagy tévedésben vagy. Nem a nők bámulnak meg, csak a ri_ancok. A nők max a kocsit nézik meg, nem téged és nekik nem leszel kívánatosabb tőle.
7/15 A kérdező kommentje:
Ha nem leszek kívánatosabb tőle akkor miért szexelnek velem?
2015. aug. 9. 18:03
8/15 anonim válasza:
Kedves kérdezõ!
Olvasd el újra a 2. mondatomat.
6. válaszoló voltam
9/15 A kérdező kommentje:
A ri---bancok sem fekszenek le ám akárkivel! Másrészt egy forintot sem költök soha csajokra!
2015. aug. 9. 18:26
10/15 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Azért nem látod bringán, hogy megbámulnak a nők, mert mi megvárjuk, hogy elmenjen mellettünk a bringás, hogy megcsodálhassuk a formás hátsót és a deltás hátat ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!