Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos férfiak miért írják a társkeresőn, hogy ertelmes, átlagos nőt szeretnének ha ez nem igaz?
Egyébként az 5 kg súlyfelesleg az nem kevés. Tudod mennyi krumplit lehet annyi zsírban kisütni? Képzelj el 10 doboz pick sertészsírt.
És mihez képest felesleg? A 30% testzsírszázalékhoz képest?
Ne haragudj, kicsit most provokatívnak tűnök, de a kérdés is az egy kicsit. :)
Nő vagyok, ismerkedtem társkeresőn. Direkt megadtam az adatlapomon a súlyom/magasságom, plusz egész alakos képeket is tettem fel, hogy utólag ne reklamálhasson senki, hogy nem vagyok az esete! Ezzel magamat is megóvom a csalódásoktól, hiszen akinek nem jövök be, eleve nem is keres.
De mindettől függetlenül: az ember nem csak az alkatából áll. Számtalan olyan pasival futottam össze társkeresőn, aki alkatra megfelelt volna, de nem tetszett a stílusa, kisugárzása. Úgyhogy a súly közel sem minden!
"akin van 15-20 kiló felesleg az ne szóljon meg mást 5 kg-ért"
Ha jól értem, itt nem történt leszólás, puszta feltételezés, hogy a súly miatt nem jön be! Lehet, hogy arcra nem kellemes, vagy 10 évvel idősebbnek néz ki a koránál, stb. stb. Rengeteg oka lehet a "visszautasításnak".
Valamiért nem tetszett neki. Hogy miért, kár találgatni.
Meg aztán vannak ilyen emberek. Én is ismerek ilyen férfit: nem is fiatal, kövér is, nem is jóképű, csúnyán kopaszodik, alacsony is, de még csak egzisztenciálisan sem tudott semmit összehozni: munkanélküli, az anyjával él majdnem 50 évesen, mégis nála jó húsz évvel fiatalabb, gyönyörű vékony, nőies alakú, szép arcú, intelligens, megértő, házias, önálló hölgyek kellenének csak neki. Aztán meg csodálkozik, hogy nem jön össze és panaszkodik a felszínes nőkre.
A társkeresőkről meg amúgy sem sok jót hallani.
Majd legközelebb sikerül. Vagy azután.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!