Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Átlagos férfiak miért írják a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos férfiak miért írják a társkeresőn, hogy ertelmes, átlagos nőt szeretnének ha ez nem igaz?

Figyelt kérdés
A barátnom aki egy átlagos nő, kicsi sulyfelesleg van rajta de nem kövér. De szép haja, bőre van, és egy apolt nő női szemmel nézve. Ismerkedett egy pasival aki egy átlagos külsejű pasi volt, és a barátnőm egy szép nő szerintem hozzá keppest, és értelmesebb is. Mikor a barátnőm is kepet küldott neki az e-mail címére vissza sem írt neki. Na mármost reálisan nézve miért van magátol így elájulva egy átlagos, butácska pasi? A külsőt nem elfogultan néztem mielőtt valaki megvádolna.
2015. aug. 7. 17:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
9%

Egyébként az 5 kg súlyfelesleg az nem kevés. Tudod mennyi krumplit lehet annyi zsírban kisütni? Képzelj el 10 doboz pick sertészsírt.

És mihez képest felesleg? A 30% testzsírszázalékhoz képest?

Ne haragudj, kicsit most provokatívnak tűnök, de a kérdés is az egy kicsit. :)

2015. aug. 7. 19:09
 12/22 A kérdező kommentje:
Zsírban nem szoktak krumplit sütni, csak olajban. Mondjuk szociálisan rászorultaknál lehet szokás. Egyébként tényleg nem látszódik rajta, és a pasin sokkal több volt. Lehet, hogy én gondolom rosszul de akin van 15-20 kiló felesleg az ne szóljon meg mást 5 kg-ért. Amikor ő le is adta már többször.
2015. aug. 7. 19:17
 13/22 anonim ***** válasza:
Hát én speciel csak zsírban sütök krumplit, pl 1 órával ezelőtt, az lesz a vacsorám, de szerintem most ne menjünk bele egy vitába az egészséges étkezéssel kapcsolatban, mert abba az az egy biztos hogy semmi sem biztos. :)
2015. aug. 7. 19:19
 14/22 A kérdező kommentje:
Pedig írni akartam neked, hogy vigyázz a vonalaidra mert a zsír hizlal, a krumpli meg főleg.
2015. aug. 7. 19:24
 15/22 anonim ***** válasza:
185 cm, 64 kg :)
2015. aug. 7. 19:30
 16/22 anonim ***** válasza:
De már elkezdtem eddzeni hogy történjen valami. Pár hónap és antianyaggá válok :D
2015. aug. 7. 19:31
 17/22 anonim ***** válasza:

Nő vagyok, ismerkedtem társkeresőn. Direkt megadtam az adatlapomon a súlyom/magasságom, plusz egész alakos képeket is tettem fel, hogy utólag ne reklamálhasson senki, hogy nem vagyok az esete! Ezzel magamat is megóvom a csalódásoktól, hiszen akinek nem jövök be, eleve nem is keres.

De mindettől függetlenül: az ember nem csak az alkatából áll. Számtalan olyan pasival futottam össze társkeresőn, aki alkatra megfelelt volna, de nem tetszett a stílusa, kisugárzása. Úgyhogy a súly közel sem minden!

2015. aug. 7. 19:52
 18/22 anonim ***** válasza:

"akin van 15-20 kiló felesleg az ne szóljon meg mást 5 kg-ért"

Ha jól értem, itt nem történt leszólás, puszta feltételezés, hogy a súly miatt nem jön be! Lehet, hogy arcra nem kellemes, vagy 10 évvel idősebbnek néz ki a koránál, stb. stb. Rengeteg oka lehet a "visszautasításnak".

2015. aug. 7. 19:53
 19/22 anonim ***** válasza:

Valamiért nem tetszett neki. Hogy miért, kár találgatni.

Meg aztán vannak ilyen emberek. Én is ismerek ilyen férfit: nem is fiatal, kövér is, nem is jóképű, csúnyán kopaszodik, alacsony is, de még csak egzisztenciálisan sem tudott semmit összehozni: munkanélküli, az anyjával él majdnem 50 évesen, mégis nála jó húsz évvel fiatalabb, gyönyörű vékony, nőies alakú, szép arcú, intelligens, megértő, házias, önálló hölgyek kellenének csak neki. Aztán meg csodálkozik, hogy nem jön össze és panaszkodik a felszínes nőkre.

A társkeresőkről meg amúgy sem sok jót hallani.

Majd legközelebb sikerül. Vagy azután.

2015. aug. 7. 19:59
 20/22 anonim ***** válasza:
35%
Kamu. Ha valóban átlagos külsejű pasi lett volna, a barátnőd vissza sem írt volna neki.
2015. aug. 7. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!