Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire relatív, hogy kinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire relatív, hogy kinek mi a helyes, jóképű?

Figyelt kérdés
2015. aug. 6. 14:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
5%

ami szép,vagy helyes az, az!

azt nem lehet kifogásolni van egy alap szint ami jó és ezen belül ez tetszhet neked vagy sem

de attól az marad ami

2015. aug. 6. 17:06
 12/23 anonim ***** válasza:
55%
11: Más nem tudom, hogy van vele, én a magam részéről megkérlek, ne mondd meg, milyen keretek között tetszhet nekem valami, vagy mit kifogásolhatok és mit nem, különben kénytelen leszek nagyon harsányan kiröhögni téged. Köszi ;)
2015. aug. 6. 17:12
 13/23 anonim ***** válasza:
56%

Úgy gondolom ez mindenki számára más és más. Ha egy új közösségben észreveszek egy vadidegent, mert szimpatikus a külseje akkor az nálam azért van, mert 190+ magas, vékony, nincs kigyúrva, gyönyörű a mosolya és a szeme. Utána jönnek a többi szempontok. Keze, haja ápoltsága, fogai. Ha minden stimmel elfogadottá válik a külseje, majd a következő lépés az, hogy amikor szóba elegyedek vele akkor nem csak negrót lehel rám, hanem értelmet is. Utána már lehet bármennyire jóképű ha valójában 10-ig nem tud elszámolni. Már nem fog tetszeni.

Amúgy sokszor fordult már elő, hogy például az egyik volt barátnőmmel mindig azonos férfiakat lestünk ki. Sőt, mindig ugyanazokra hajtottunk egy jó ideig. Most az egyik exével vagyok együtt, akivel nem rég lett vége a kapcsolata, míg ő az én exemmel, akivel 5 éve szakítottam.

Ezzel szemben adott rengeteg másik lány aki ódákat zeng a palijáról, én meg szinte elhánynám magam tőlük. Ez rettentően változó, kinek mi.

2015. aug. 6. 18:19
 14/23 anonim ***** válasza:
12%
Egyáltalán nem relatív. A nők ízlése szinte teljesen egyforma. Kb. a férfiak 10%-a olyan, aki valóban tetszik a nőknek. 20%-ukat bottal se piszkálnák meg. A maradékkal, akik az átlagos kategóriába tartoznak, néhányan hajlandók összejönni, ha nincs jobb, de ha lesz jobb, kidobják.
2015. aug. 6. 18:33
 15/23 anonim ***** válasza:
70%

Utolsó, látom nem erősséged a matematika.

:-)))

2015. aug. 6. 19:24
 16/23 anonim ***** válasza:
82%

14-es jól mondja.

Nincs olyan amúgy, hogy a férfiak 10%-a kb. minden nőnek tetszik. Nekem a páwa és az egós gyúrós kategória kilőve. Innentől fontos, hogy testileg "passzoljon hozzám". Ha külsőre számomra jól néz ki, akkor ahogy írták az értelem nagyon fontos.

A barátomat mikor először megláttam megtetszett, de mikor először érzékeltem, hogy mennyire értelmes és okos, akkor tudtam, hogy össze akarok vele jönni.

Nekem fontos, hogy fel tudjak nézni a barátomra. Nem az, hogy okosabb legyen, mert ez is relatív ki miben az okosabb, hanem legyen olyan értelmes mint én, legalább annyira művelt, vagy műveltebb.

A nőknek nem kell olyan férfi akit irányítani kell. Olyan férfi kell aki tud vigyázni egy nőre bármilyen szempontot is nézünk.

Barátnőmnek is volt egy ilyen páwa gyerek barátja, 1 évig húzták, majd szétmentek. Velem sem jött ki a barátja, nem volt egy társasági ember. Majd most 3 éve van neki egy másik barátja, aki elég duci, hasas, göndör haja van, az arca úgy ahogy helyes, aranyos, de egyáltalán nem egy adonisz, viszont ő nagyon jó fej. Sokszor jöttek már át hozzánk és csináltunk közös programokat. Jó a humora, kedves. Barátnőmnek ő kell, mert a lelke fogta meg, a személyisége. Ráadásul van benne negyed cigány vér, de ez senkit sem érdekel.

Ennyire relatív.

2015. aug. 6. 19:28
 17/23 anonim ***** válasza:
85%
Igen, relatív, a kedvenc jelenetem, mikor barátnőm beharangozza, hogy a világ leghelyesebb pasiját találta meg, áradozik róla órákon keresztül, hogy már a tekintetétől is benedvesedik és mikor arra kerül a sor, hogy bemutatja nekem és már azzal ugrat, hogy én is első pillanatban beleszeretek és hááát... csak annyit mondok a barátnőmnek a találkozás után, hogy "kedves srác, aranyosak vagytok együtt" :) Ő meg az én választottaimmal van így, bár van amikor egyetértünk, de ez a ritkábbik eset.
2015. aug. 6. 21:35
 18/23 anonim ***** válasza:
75%

Jó, van egy "alap szépségszint", egy igénytelen, bűzlő embert, akiből dől a piaszag, ritkán nevezünk szépnek. :-)

De ezen felül nincs egy sablon. Más tetszik nekem, mint a barátnőimnek mondjuk, de nem is emiatt vagyunk barátok (meg nem is baj, hogy más az ízlésünk pasik terén, így legalább ezen a téren biztosan nem vagyunk egymás riválisai). :-)

2015. aug. 6. 22:56
 19/23 anonim ***** válasza:

Nálam annyira relatív, hogy még a hangulatomtól is függ, hogy ugyanazt a férfit mennyire látom vonzónak! A saját barátommal is így vagyok: néha egész átlagosnak látom, néha meg a világ legjobb pasijának. Rájöttem, hogy attól is függ, hogy ő magával mennyire elégedett éppen... ha elégedett, akkor megsokszorozódik a kisugárzása, a vonzereje, de ha éppen padlón van, akkor teljesen megváltozik a kisugárzása... olyankor megváltozik az arca, a testtartása is.

De ugyanígy... ha én be vagyok rá indulva, akkor borzasztóan vonzónak látom, ha viszont épp magamba fordulok, akkor kevésbé.

(Félreértés ne essék: akkor is szeretem, amikor épp nem látom annyira jó pasinak... csak akkor nem a külső dominál.)

2015. szept. 4. 00:37
 20/23 anonim ***** válasza:
Van egy lány a környezetemben, aki nem igazán jön be az embereknek, nekem viszont valamennyire igen, úgy érzem, még ha nem is annyira szép, bele tudnék szeretni. Más kérdés, hogy a valóságban mit valósítok meg ezekből (semmit..)
2015. szept. 4. 01:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!