Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire relatív, hogy kinek mi a helyes, jóképű?
Vannak kirívó esetek,de azokon kívül kizárólag a jóképűnek születetteknek van kizárólag esélyük a nőknél.Mára már anélkül esélyed nincsen egyetlen nőnél sem,ez tapasztalat sajnos.Bárcsak ne így lenne,de ha nem így lenne,akkor már rég baromi sok barátnőmnek kellett volna,hogy legyen,ezzel szemben 0 volt.
Pedig még csúnya sem vagyok,adok is magamra,az öltözködésemre is,kedves,értelmes férfi vagyok.
Csak nem születtem helyesnek sajnos,és ez felülír sajnos mindent. :/
Szóval egyáltalán nem relatív ez a dolog,aki jóképűnek született,ahhoz a nők többsége ígyis úgyis vonzódni fog.Aki meg nem,az meg ha a feje tetejére áll,sem lesz esélye a nőknél,bármit is csinálhat. :/
Ez a szomorú valóság.
24/F
Egy-két kirívó esettől eltekintve,én az utcán is csak olyanokkal látok barátnőt ha körbenézek,akik helyesnek születtek.A nők csak őket keresik,a többi levegőnek van nézve,vagy rosszabb esetben még belé is rúgnak többször az emberbe,csak azért,mert nem helyesnek született. :/
24/F
5-ös jól mondja. Itt a férfiak azt hiszik, hogy a nőknek a gyúrós, pénzes palik kellenek, de ebben nagyon tévednek. Egy nő a férfi személyiségébe szeret bele leginkább a külső mellett. Van egy típus aki tetszik neki, de az nem minden, hogy hogy néz ki.
A belinkelt fickó teljesen átlagos. A teste jó, nincs vele gond, mondjuk barátom kevésbé van kigyúrva és nekem az jobban imponál, viszont az arca egyáltalán nem jön be. Ezért is mondom, hogy lehet valaki nagyon jól kinéző, ha az az adott nőnek nem az esete.
Pl. egyik barátnőm a magas és szőrös fiúkat szereti, aki nem csont vékonyak, hanem van egy rendes testsúlyuk. Nekem az nem jön be, de ez az ő élete. Ha az tetszik neki, akkor az tetszik neki.
Mindenkinek más az ízlése és sok múlik a személyiségen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!