Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet találni olyan srácokat-férfiakat, akik nem használják ki a nőket (szexben, gyereknemzésben, anyagilag - pl. álmok megvalósításának pénzelése)?
Meg, hogy azok ne válaszoljanak, akik azt írnák, hogy de bezzeg a nők, most nem ez a téma.
Köszönöm a komoly válaszokat.
sok kereséssel ,levétve akad
kihaló fajta sajna
Konkrétan itt találtam meg ezen az oldalon a barátomat, akire teljesen illenek ezek a pontok, amiket írtál :) Ő úgy gondolja, hogy a háztartásban is részt kell a férfinek is venni, nem a nő dolga csak, hogy takarítson meg a gyerekeket nevelje. Nem nézi le a nőket, nem kezel tárgyként, vagy tartozékként, hanem szövetségesként. Azt hiszem, ő életem párja, hihetetlenül szerencsés vagyok.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy bárhogy találhatsz ilyen férfit- még ezen az oldalon is annak ellenére, hogy itt mennyi nőgyűlölő férfi fröcsög folyamatosan. Ha olyan a kisugárzásod, bárhogy megtalálhat az, akit te keresel.
hűűű, vki itt nagyon rossz fiúkkal találkozott. nekem nem lenne pofám eltartatni magam senkivel pl., meg segítenék, ahol tudok, ha ez megnyugtat. :)
én tényleg nem értem, h hogy nem lehet észrevenni, h ki a normális ember, és ki nem, ez a rózsaszín köd ennyire durva lenne??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!