Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak ilyen idióták társkereső oldalakon?
#10 Ne viccelj! Egyszer hallottam egymódszert, és ki is próbáltam. Elkezdtem küldözgetni mindenkinek leveleket.
Ennyi állt benne: Megőrülök a barna hajú csajokért!
Soha azelőtt nem válaszoltak olyan sokat, volt aki regényt írt, és még szőkék meg vörösek is voltak közöttük. :)
Tökmindegy mit írsz, csak legyen jó a fotód. :)
Na igen,de jó külsővel nem is kell társkeresőznöd :) elég kimenni az utcára, és tuti rajtad felejtik a csajok a szemüket :D
A társkeresőn tényleg a legalja van, jó messzire kerüljétek el őket.
14-es:
Annak idején én is a kép nélküli egyedeknél próbálkoztam, de alig válaszoltak. Igaz nekem sem volt feltöltve képem, de szerintem nem vártam el többet attól amit nyújtani tudok.
Igyekeztem a leveleket egyénre szabva, jól megfogalmazva elküldeni.
Az is lehetetlen, hogy túl sok levelet kaptak, mivel az adatlapjuk nem volt népszerű.
Egy idő után már belefáradtam és én is elkezdtem küldeni a sablon leveleket és tudjátok mit? Sokkal nagyobb hatásfokkal működött, tapasztalataim szerint...
Nem kell sajnálgatni tehát, a "szegény" nőket sem, azért vannak ott is idióták bőven (és ez egyben válasz a kérdésre).
Nem egyszerű téma. Próbálkoztam párszor társkeresőkön de mindig meguntam/feladtam.
Legnagyobb sikereket/érdeklődést akkor értem el mikor a profilom provokatívra sikeredett :)
Ahhoz a mai napig tartom magam hogyha újra belevágok igenis számít a képen az illető. .. nem a napszemcsije, aa motorja,a kölcsön luxuskocsija, a pálmafás nyaralása, az év kapása, sem az mit
eszik-iszik stb... szánalmas képek hada van fent, ahol búval bélelt pofával hódítanának, vagy tipikus biztonságiőr-állásban pózolnak.
Egy jól elkapott spontán kép ahol őszinte mosollyal néz vissza mindennél többet ér. Persze a profil alapadatainak kitöltésével együtt. Ha virít is hogy sablonlevél, de érezni benne a Férfit magát...előbb-utóbb rátalál arra aki miatt odaregisztrált.. Nálam vannak elvi akadályok is... elvből nem választok alacsonyabb férfit, aki rendszeresen alapdolgokat nem ír helyesen (azt-aszt), aki nős, és aki nem képes összedobni pár sor értelmes belépő szöveget...tudnám sorolni. .
tudom hogy nem vagyok egyszerű eset...de nem is görcsölök a témán.
"3-as Te hol ismerkedsz utcán?"
Akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!