Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vannak ilyen idióták...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak ilyen idióták társkereső oldalakon?

Figyelt kérdés
Megkérdezi,hogy lefeküdnék-e vele,miközben egy 2*2-es képen látom....és interneten,nem is találkoztunk,ennyi gyökér van tényleg?
2015. aug. 4. 00:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%

#10 Ne viccelj! Egyszer hallottam egymódszert, és ki is próbáltam. Elkezdtem küldözgetni mindenkinek leveleket.

Ennyi állt benne: Megőrülök a barna hajú csajokért!

Soha azelőtt nem válaszoltak olyan sokat, volt aki regényt írt, és még szőkék meg vörösek is voltak közöttük. :)

Tökmindegy mit írsz, csak legyen jó a fotód. :)

2015. aug. 4. 01:00
 12/18 anonim ***** válasza:
Végül is ez is igaz. :D
2015. aug. 4. 01:02
 13/18 anonim ***** válasza:

Na igen,de jó külsővel nem is kell társkeresőznöd :) elég kimenni az utcára, és tuti rajtad felejtik a csajok a szemüket :D

A társkeresőn tényleg a legalja van, jó messzire kerüljétek el őket.

2015. aug. 4. 01:58
 14/18 anonim ***** válasza:
Tényleg nem reagálnak már ott semmit se. Direkt olyanoknak írok, akiknek nincs képük feltöltve, gondolván nem a külsőségekkel foglalkozik az aki nem tölt fel képet. Tökmindegy mit ír az ember semmi reakció. 100-ból 1 ha reagál, végül is, az is valami. Csak fárasztó dolog mindig kitalálni valami újjat a nulla adatlapjukra, mert kiírni aztán semmit se írnak ki magukról. Csak akkor mi a fenét írjon az ember, hogy ne legyen sablonos? Lassan művészi szintre gyakorolhatom a semmiből, hogyan írjunk valamit szisztémát.
2015. aug. 4. 07:44
 15/18 anonim ***** válasza:
3-as Te hol ismerkedsz utcán?
2015. aug. 4. 08:53
 16/18 anonim ***** válasza:

14-es:

Annak idején én is a kép nélküli egyedeknél próbálkoztam, de alig válaszoltak. Igaz nekem sem volt feltöltve képem, de szerintem nem vártam el többet attól amit nyújtani tudok.

Igyekeztem a leveleket egyénre szabva, jól megfogalmazva elküldeni.

Az is lehetetlen, hogy túl sok levelet kaptak, mivel az adatlapjuk nem volt népszerű.

Egy idő után már belefáradtam és én is elkezdtem küldeni a sablon leveleket és tudjátok mit? Sokkal nagyobb hatásfokkal működött, tapasztalataim szerint...

Nem kell sajnálgatni tehát, a "szegény" nőket sem, azért vannak ott is idióták bőven (és ez egyben válasz a kérdésre).

2015. aug. 4. 10:57
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem egyszerű téma. Próbálkoztam párszor társkeresőkön de mindig meguntam/feladtam.

Legnagyobb sikereket/érdeklődést akkor értem el mikor a profilom provokatívra sikeredett :)

Ahhoz a mai napig tartom magam hogyha újra belevágok igenis számít a képen az illető. .. nem a napszemcsije, aa motorja,a kölcsön luxuskocsija, a pálmafás nyaralása, az év kapása, sem az mit

eszik-iszik stb... szánalmas képek hada van fent, ahol búval bélelt pofával hódítanának, vagy tipikus biztonságiőr-állásban pózolnak.

Egy jól elkapott spontán kép ahol őszinte mosollyal néz vissza mindennél többet ér. Persze a profil alapadatainak kitöltésével együtt. Ha virít is hogy sablonlevél, de érezni benne a Férfit magát...előbb-utóbb rátalál arra aki miatt odaregisztrált.. Nálam vannak elvi akadályok is... elvből nem választok alacsonyabb férfit, aki rendszeresen alapdolgokat nem ír helyesen (azt-aszt), aki nős, és aki nem képes összedobni pár sor értelmes belépő szöveget...tudnám sorolni. .

tudom hogy nem vagyok egyszerű eset...de nem is görcsölök a témán.

2015. aug. 5. 01:59
 18/18 anonim ***** válasza:

"3-as Te hol ismerkedsz utcán?"

Akár.

2015. aug. 5. 05:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!