Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szenvedtek a magánytól?
"A boldogság olyan, mint a pillangó, ha kergeted, sohasem kapod el, ha csendben leülsz, a válladra száll."
Ne akard olyan nagyon hogy legyen egy szerelmed.
Hallottad már azt, hogy valaki keres egy könyvet(mondjuk) és nem kapja és nem kapja. S azt szokták mondani, hogy majd ha nem keresed megkapod. És akkor el is felejti azt a könyvet, keres egy másikat és hoppá két hétre rá nem meg kerül az a könyv.
Te is próbáld meg így jól érezni magad ahogy vagy. Nézz filmeket, és élvezz minden apró örömet az életbe, és majd csak megkerül az a "könyv". Addig is "olvass" mást.
szép ez az utolsó :)
Amúgy van hogy rám tör a magány.. elég rossz érzés sajnos :(. Meg még az mikor látsz néha egy egy kis reményt, de aztán valahogy egyiknek se "kellek eléggé"..
Pedig én se vagyok csúnya elvileg :)
17/L
"Amúgy van hogy rám tör a magány.. elég rossz érzés sajnos :(. Meg még az mikor látsz néha egy egy kis reményt, de aztán valahogy egyiknek se "kellek eléggé"..
Pedig én se vagyok csúnya elvileg :)"
Tudom miről beszélsz. Alapjába véve engem nem zavar az egyedüllét de az amikor látok egy kis esélyt a változtatásra, és mégse, az szőrnyű. Utálom. Olyankor legalább egy hétig nem vagyok jól. Én csak úgy hívom a "Nem kellesz elégé" szindróma:P Pedig én sem vagyok csúnya elvileg, de hát na. Ez van.18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!