Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párotok jár nélkületek bulizni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párotok jár nélkületek bulizni?

Figyelt kérdés
Elég friss a kapcsolatunk, a barátom közölte, hogy egy haverjával elmegy bulizni. Engem még csak meg sem kérdezett, hogy mennék-e.
2015. aug. 1. 21:18
 1/8 anonim ***** válasza:
10%
Igen,jár és nincs is ezzel semmi probléma.A ti esetetekben: ha annyira menni akartál,akkor kinyitod a szádat és megkérdezed,h velük tarthatsz-e...
2015. aug. 1. 21:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem. De egyikünk sem bulizós típus. Ha szökőévben egyszer el akar menni valahová,mindig előre szól és érdekli, hogy nekem voltak-e terveim együtt aznapra. Tisztelettel viselkedik.
2015. aug. 1. 21:28
 3/8 Mumusan ***** válasza:
Igen. Általában külön bulizunk. Valakinek lenni kell a kisfiúnkkal is :)
2015. aug. 1. 21:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, el szokott menni néha egyedül, meg én is. Megértem, hogy rosszul esik, hogy meg sem kérdezett, de ha ez most fordul elő először, ne akadj fenn rajta, csak kérdezd meg, hogy te mehetsz-e.
2015. aug. 1. 21:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Az hogy jár, az azért túlzás, de néha el szokott menni a srácokkal, igen. Ahogy én is a csajokkal :) Azt mondjuk megértem, hogy zavar, hogy meg sem kérdezett, de ha alapból egy pasis sörözésről van szó, akkor eleve nem mehetnél (úgymond), és felesleges megkérdeznie, hogy mennél-e. Vicces lenne a beszélgetés:

-drágám, este mennék a Pistával és Jóskával meginni egy sört, szeretnél jönni?

-persze, mikor indulunk?

-mindegy, csak fiúk leszünk, nem vihetlek magammal. legyen szép estéd, szia!

...

2015. aug. 1. 21:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Mar miert ne menne?!
2015. aug. 1. 22:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Azért nem kell így kiakadni.. köszönöm a válaszokat!
2015. aug. 2. 10:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Sok párnál elképzelhetetlen, de mi szinte csak külön megyünk. Ha olyan a szituáció, akkor együtt is, de ha például valamelyik haverjával ülnek be valahova, akkor oda nem is hív. Sőt ha én mondom, hogy mennék, akkor azt válaszolja, hogy inkább most ne. Ez érthető, én se hívom, amikor a legjobb barátnőmmel ülünk be valahová. Szeretem, de zavarna. Majd megyünk együtt is.
2015. aug. 2. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!