Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb fiúk 17-24 miért ilyenek meg és láthatóan kellemetlennek érzik, ha szóba jön a családalapítás, házasság?
Mert a szabadság drágább az aranynál, és nem akar életfogytiglan hozzákötni magát valakihez.
Én 29 vagyok, és eszem ágában sincs megházasodni meg gyereket nemzeni. Ezért is van szerencsém a nőkkel: egy se akar a feleségem lenni.
Szerintem ez egy jó kérdés. Nem fogok álatlánosítani, ezt előre is kijelenteném.:)
Az az igazság, hogy a környezetemben én is javarészt azt tapasztalom, hogy az éppen férfi korba lépő ismerőseim gondolatait még nem köti le a családalapítás és házasság, ami egyébként így önmagában nem is baj. Szerintem azonban, ha az ember megtalálja azt az embert, akivel szívesen leélné az életét, akkor egyre jobban előtörnek azok a gondolatok...A párom mindig elviccelte eleinte a jövő témát(házasság, gyerek stb), amikor feljött például egy film kapcsán, pedig teljesen komolyan mondom, hogy nem célozgattam semmire sem:) Viszont most, több mint egy év elteltével, a kapcsolatunk komolyodásával, már szívesen beszél arról, hogy hol fog feleségül venni. Ez még persze a jövő zenéje, hiszen 19 évesek vagyunk mindketten, csak arra akartam kilyukadni, hogy hogyha megvan A társ, akkor jönnek azok a gondolatok és akkor már szívesen is megosztja ezeket az ember. De mint mondtam, ez csak az én véleményem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!