Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Támogatott már titeket Úriember? Gyakorlaton felajánlotta a vezetőm, hogy szívesen támogatna anyagilag, ha alkalmanként találkozgatnék vele. Egész jó pasi, nem tudom mit csináljak. Volt vagy belemennétek ilyen kapcsolatba?
Figyelt kérdés
Segítsetek, mit csináljak. Egyedülálló vagyok, lehet, hogy jó is lenne egy ilyen kapcsolat. 20L2015. júl. 31. 09:33
21/31 A kérdező kommentje:
Srácok! Fejezzétek be egymás méregetéséhez, mert ez már nem a témához tartozik! Bocsi!
2015. júl. 31. 13:07
22/31 anonim 

válasza:

Rendben kérdező csak nem szeretem a nagyzoló embereket.
23/31 anonim 

válasza:

Én írtam a 20-ast. 196cm vagyok és 95 kiló. 34 éves. Rendszeresen sportolok és a munkám is fizikai. Remélem engem senki nem néz nyikhajnak?
24/31 anonim 

válasza:

Én a kérdésre válaszolok: itt az lesz, hogy ő visz neked pénzt, te meg térdelj elé. És nincs olyan, hogy nincs kedved, meg fáj a fejed, meg megjött. És gondold végig, hogy ha nem hozod az elvárt teljsesítményt, még a munkahelyedről is krúghat. Sőt, ha kényelmetlenné válna számára (egy idő után az lesz, mert te már most beleképzelsz vacsorát meg nyaralást ebbe), akkor sanszos, hogy repülsz a "támogatásból" is, meg a melóból is.
25/31 A kérdező kommentje:
#27 : köszi a választ. Nem ennyire vészes a helyzet, mert nyári gyakorlaton vagyok, amúgy egyetemen tanulok. Nem leszek kirúgva, mert még 1 hetet vagyok itt :D A teljesítményem az az én dolgom. Tisztában vagyok vele, ha ellaposodik a kapcsolat, akkor ennek is vége lesz, mint ahogy más tipusu kapcsolatnak is. Majd teszek érte, hogy jó legyen. LOL
2015. júl. 31. 16:01
26/31 anonim 

válasza:

Tehát gyakorlatilag elmennél k..vának. Ez igen.
27/31 A kérdező kommentje:
Úgy látom, hogy errefelé nincs olyan lány, akinek volt ilyen kapcsolata és írna róla, segítene nekem eldönteni, h belevágjak vagy ne. :(
2015. júl. 31. 18:27
28/31 anonim 

válasza:

Én annak idején gondolkoztam rajta, hogy belevágjak. De végül nem léptem meg. Az indok egyszerű volt: leültünk a pasival, átbeszéltünk mindent, aztán kértem pár nap gondolkodási időt. Hazamentem és elképzeltem, hogy milyen lenne, ha igent mondanék, hogy tekintenék magamra.
Végül arra jutottam, hogy egyszerűen nem tudnék utána tükörbe nézni. Annyit pedig nem akart fizetni, hogy megérje ezt bevállalnom. Végül is nem tudom, hogy ez volt-e a jó döntés. Az biztos, hogy most minden erkölcsi alapom meglenne ahhoz, hogy magas lóról ítéljelek el :D
29/31 anonim 

válasza:

Figyelj.. nagyjából tudod, mire számíthatsz. Azt meg csak Te tudod eldönteni, hogy mi az a szint, amivel még el tudsz számolni magadban. Van, akinél ebbe már egy fehérneműs fotózás sem fér bele, van, aki simán felvesz egy gang bang-et 5 pasival... Te ismered magad. Ha nem látsz benne kivetnivalót és tudsz utána tükörbe nézni, hülye lennél, ha nem fogadnád el.
30/31 anonim 

válasza:

Hogy megy a dolog? Gondolom kipróbáltad :) izgalmas, olyan amilyennek elképzelted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!