Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Támogatott már titeket Úriembe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Támogatott már titeket Úriember? Gyakorlaton felajánlotta a vezetőm, hogy szívesen támogatna anyagilag, ha alkalmanként találkozgatnék vele. Egész jó pasi, nem tudom mit csináljak. Volt vagy belemennétek ilyen kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Segítsetek, mit csináljak. Egyedülálló vagyok, lehet, hogy jó is lenne egy ilyen kapcsolat. 20L
2015. júl. 31. 09:33
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
61%
Én egy egyetemista lányt támogattam évekig, csak azért lett vége, mert lediplomázott, és távol talált munkát! De azóta is tudunk egymásról, és találkoztunk is! Nagyon jól működő kapcsolat volt, kötelezetségek nélkül. És még a korkülömbség is nagyobb volt. Irj privit ha kérdésed van! Ne adj az itt okoskodók véleményére, ők is megtennék, csak gyávák, vagy csórók....!
2015. júl. 31. 11:51
 12/31 anonim ***** válasza:
15%
11-én Én csóró vagyok te meg 11-es kis gazdagócska.Engem nem akarsz támogatni? Bár én férfi vagyok de szeretnék nővel lenni és családot de hát nem kellek. De tudom te lenézed az ilyet. Nem vagyok gyáva csak nagyon szeretnék rájönni miből lettél gazdag.
2015. júl. 31. 12:24
 13/31 anonim ***** válasza:
Nyaralni meg étterembe? Szerintem te nem értetted meg ennek a lényegét...mégis mi a frásznak vinne téged nyaralni. Ő ad pénzt te meg kielégíted... ilyen lányokat nem szoktak nyaralni vinni és ha amúgy sem akarsz többet mi a frásznak mennétek együtt nyaralni? Az is lehet ,h lesz bnője melletted. Nem kell hinned nekem/ünk csak definiáld magadnak a lehető legegyszerűbb módon, hogy mi az a "ku.va" és ,hogy ez igaz lesz-e rád ennyi. Azt meg senki nem tudja neked garantálni, hogy titokban is marad...
2015. júl. 31. 12:31
 14/31 anonim ***** válasza:

#11 szerencsére vannak még olyanok , akiket nem a pénzükért szeretnek a nők :)))) lehet aztán majd én is befizetek 30x éves fejjel egy egyetemista lányra, de még legalább 10-15 évig nem kell ezen aggódnom.

különben meg a legjobb dolgok ingyen vannak :)

2015. júl. 31. 12:31
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint nagyjából eldöntötted, hogy elfogadod az ajánlatot, csak azt szeretnéd tudni, mire számíthatsz.

Azt azonban tudd, hogy a dolgot a pénz tesazi erkölcstelnné, nem az alaklmak száma.

Álljon itt egy vicc miheztartássként:

- Micike, lefeküdne velem egymillióért?

- Hááát, elképzelhető.

- És ötezerért?

- Mégis, minek néz maga engem???

- Hogy magácska micsoda, az eldőlt az első kérdésnél, most csak az árról alkudozunk.

2015. júl. 31. 12:42
 16/31 A kérdező kommentje:
#15. Nem döntöttem még el, ezért várnék olyanoktól kommentet, akinek volt/van ilyen kapcsolata.
2015. júl. 31. 12:50
 17/31 anonim ***** válasza:
14 azért szertnéd az én életem élni.... Nem kel aggódnod értem...
2015. júl. 31. 12:53
 18/31 anonim ***** válasza:
Kérdező. Nekem sajnos nem volt. Férfi vagyok.
2015. júl. 31. 12:54
 19/31 anonim ***** válasza:
60%
12 lehet hogy hihetetlen számodra, de kétkezi munkával értem el amit elértem. Az hogy te itt tartasz, csak téged mínősít.
2015. júl. 31. 12:58
 20/31 anonim ***** válasza:
19-es. Ugye nem akarod hogy kiröhögjelek. Én nehéz fizikai munkát végzek napi 12 órában. Kapok 120 ezer forintot. Milyen kétkezi munkáról beszélsz?
2015. júl. 31. 13:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!