Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyiben igaz, férfiak? 22L
Figyelj ez alapján mindenki parázhatna állandóan ha kapcsolatban lenne.
De egyébként 1-essel értek egyet.
Emberek vagyunk, hibázhatunk, de úgy gondolom, hogy egy pici akaraterővel nadrágban lehet tartani az ember farkát. Igen, szerintem ha valaki nagyon nem akarja, akkor azt nem lehet elcsábítani.
23/F
Nekem nem fér bele az ilyesmi, és soha nem is akarom, hogy ez a határ feszegetve legyen. Ha igazi a szerelem, akkor senki nem érdekel, csak ő, mivel őt tekintem az egyetlen nőnek. De a mai világban semmire nincs garancia, és ha kihül egy kapcsolat, akkor simán lelépnek egy kapcsolatból, mert ez a könnyebb.
Sokszor úgy tűnik óriási különbség van emberekben a szerelem, és a szeretet fogalma között. Ha az érzés elmúlik, akkor továbblépnek, csakhogy akinek számított a másik személye, az összetörik ilyenkor. Érdekes, amikor megesküdnek, hogy jóban-rosszban kitartanak, és menet közben kiderül, hogy sokkal több a rossz, a hiány, mint a jó, és akkor csodálkoznak, hogy velük is megtörtént, hogy kihült a kapcsolat.
De akkor ez a nagy megoldás, hogy búcsúzunk egymástól? Nagyon hiteltelen így minden újabb ígéret. 35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!