Hallottam egy olyan dologról, hogy amennyiben a férfiak spermája sárgás, barnás színű képtelen a gyermek nemzésre, mennyiben igaz ez?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy van-e bármilyen valóságalapja, viszont sajnos/nem sajnos az én ondóm erősen barnás, és kötelességemnek éreztem feltenni ezt a kérdést.2014. jan. 3. 00:08
1/7 anonim válasza:
Ennek semmilyen ilyen lapja nincsen .Normális szinek ezek .
2/7 anonim válasza:
" az én ondóm erősen barnás, és kötelességemnek éreztem feltenni ezt a kérdést." Helyes! Csak nem itt, hanem a kezelöorvosának!!!!!!
3/7 anonim válasza:
az ha barnás az utalhat különböző here betegségekre, egy urulógiát megér a dolog, de amúgy a megtermékenyítést nem befolyásolja, hacsak nem hererákod van és ezért van alvadtvér a spermádban :D
4/7 A kérdező kommentje:
Nem minden esetben barnás. Általában akkor, amikor huzamosabb ideig nem élvezek el. Ennek lehet köze hozzá?
2014. jan. 3. 00:16
5/7 anonim válasza:
Nekem fehér nem lehet hogy gyulladás?
6/7 anonim válasza:
Ha a sperma színe megváltozik
A sperma sárgás-fehéres színe egyes esetekben megváltozhat. Lehet például barnás, esetleg piros, ilyen esetekben fertőzésre kell gyanakodni, például az ondóhólyag vagy a prosztata gyulladására. Ne várj ilyenkor a kivizsgálással, minden esetben mielőbb fordulj orvoshoz!
Utána néztem jobban ,helyesbítem is 1 válaszomat .Bocsi érte .
7/7 A kérdező kommentje:
Volt már mellékhere gyulladásom, viszont voltam vele orvosnál, és gyógyszerek hatására elmúlt.
2014. jan. 3. 00:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!