Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti nem tartjatok szanalmasnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem tartjatok szanalmasnak facebookon a "Napi him" nevu oldalt?

Figyelt kérdés

Az oldal lenyege, hogy helyes fiukrol toltenek fel kepeket es a kepek alatt egy csomo no ( tizenevestol nyugdijasig) csorgatja a nyalat es kommentalnak olyanokat pl : eljatszadoznek vele, johetne az agyamba, kiprobalnam stb.

Ez nem szanalmas ezen nok reszerol? eszembe nem jutna ilyeneket irni..

2015. júl. 26. 14:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
48%

Ami szép, az szép, egy szép festményt is elismeréssel megnézel a múzeumban, de nem viszed haza. :-)

Azért izmosságban van, ami nekem már sok.

2015. júl. 26. 14:58
 12/21 anonim ***** válasza:
57%

1. De, szerintem is szánalmas, volt "szerencsém" látni egy-két ilyen kommentet.

2. Vannak viszont olyan oldalak, ahol bombatestű csajok vannak kirakva, ott meg a pasik csorgatják a nyálukat.

3. Nézni lehet, ha egyszer tetszik valami, akkor igen megnézni az ember, "csorgatja" rá a nyálát, de ez nem azt jelenti, hogy csak olyanok jönnek be neki. Ezáltal az sem igaz, hogy a nőknek csak az izmos pasik kellenek, meg a férfiaknak csak a nagy mellű vékony lányok kellenek.

4. Néha belefutok 1-2 olyan pasinak a képébe, akinél azért kikerekedik a szemem, mert szerény véleményem szerint nagyon jól néz ki. De ennyi, azzal a lendülettel megyek is tovább és a való életben egyáltalán nem a kigyúrt macsókat hajkurászom. A kettő nincs összefüggésben.

2015. júl. 26. 15:03
 13/21 anonim ***** válasza:
33%
Igazából sajnálom azokat a nőket, akik csuklóig felnyúlva önmagukat izgatva, vízesésként csorgatva nyálukat kommentelnek azon az oldalon, mert sosem fog jutni nekik egy olyan "szuperhapsi". Mellesleg férfiként sosem jutna eszembe egy hasonló csajos oldalon képekre csöpögni, vágyakozni, leégetve magamat a saját ismerőseim, barátaim, családtagjaim előtt.
2015. júl. 26. 15:23
 14/21 anonim ***** válasza:

"Igazából sajnálom azokat a nőket, akik csuklóig felnyúlva önmagukat izgatva, vízesésként csorgatva nyálukat kommentelnek azon az oldalon'

Vizuális vagyok, bocs, láttál már ilyet, vagy csak elképzelted? :-D

Nekem egy ismerősöm van ilyen oldalon, aztán szoktam látni megosztogatva egyik-másik pasikát, aztán vagy elismerem, hogy tényleg szép, vagy megrántom a vállam, hogy hát ízlések és pofonok különbözők. De ennyire azért nem esek túlzásba, mint ahogy jellemzed. :-)

2015. júl. 26. 15:27
 15/21 anonim ***** válasza:
81%

Én is végtelenül sajnálom azokat a farkuknak kiszolgáltatott, kétségbeesett kis csírákat, akik g_ecitől ragacsos kézzel írják a sz_aros segget virtuálisan tisztára nyaló kommenteket a mindenféle kikent, retusált, elfuserált pofázmányú nők képeihez.

Egyáltalán nem nemspecifikus viselkedés ez.

Off: Nem minden nőnek jönnek be a kigyúrt pasik.

2015. júl. 26. 15:30
 16/21 anonim ***** válasza:
47%

Ha már emlegetitek az izmos pasikat, tőle már inkább félnék, ez az izomzat nekem már a sok kategória:

[link]

2015. júl. 26. 15:34
 17/21 anonim ***** válasza:
31%
ma 15:23 így van! minek írjak a tangás csajok képei alá? az ilyen "nők" szánalamasok! meg családos anyukák írkálnak oda..... unodrító ez a nép!
2015. júl. 26. 15:35
 18/21 anonim ***** válasza:
47%
#14: Nekem alapból visszatetszést kelt, ha valaki profilján meglátom, hogy minden második megosztásában tökéletes testű kandúrok képei vannak csatolva. Ha éppenséggel úgy alakulna, hogy egy ilyen nővel ismerkednék, és meglátnám, miket kommentelget, nem kéne kétszer átgondolnom, hogy be kéne-e fejezni az egészet.
2015. júl. 26. 15:37
 19/21 anonim ***** válasza:
# 18/18 Időpont ma 15:37 - Ez jogos. De mindennel túlzásba lehet így esni, és ez nagyon zavaró lehet (pasik, csajok, bármilyen fanatizmus).
2015. júl. 26. 15:44
 20/21 anonim ***** válasza:

Régebben a napisz*r.hu-n volt napisuna kategória, szerintem ez a f.aszbukos dolog egy béna koppintás.

ma 15:34

Jó, Jay Cutlerről linkelsz be képet, tőle én is összesz*rnám magam :D

Egy szép, izmos férfitest így néz ki:

[link]

2015. júl. 26. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!