Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem tartjatok szanalmasnak facebookon a "Napi him" nevu oldalt?
Az oldal lenyege, hogy helyes fiukrol toltenek fel kepeket es a kepek alatt egy csomo no ( tizenevestol nyugdijasig) csorgatja a nyalat es kommentalnak olyanokat pl : eljatszadoznek vele, johetne az agyamba, kiprobalnam stb.
Ez nem szanalmas ezen nok reszerol? eszembe nem jutna ilyeneket irni..
Ami szép, az szép, egy szép festményt is elismeréssel megnézel a múzeumban, de nem viszed haza. :-)
Azért izmosságban van, ami nekem már sok.
1. De, szerintem is szánalmas, volt "szerencsém" látni egy-két ilyen kommentet.
2. Vannak viszont olyan oldalak, ahol bombatestű csajok vannak kirakva, ott meg a pasik csorgatják a nyálukat.
3. Nézni lehet, ha egyszer tetszik valami, akkor igen megnézni az ember, "csorgatja" rá a nyálát, de ez nem azt jelenti, hogy csak olyanok jönnek be neki. Ezáltal az sem igaz, hogy a nőknek csak az izmos pasik kellenek, meg a férfiaknak csak a nagy mellű vékony lányok kellenek.
4. Néha belefutok 1-2 olyan pasinak a képébe, akinél azért kikerekedik a szemem, mert szerény véleményem szerint nagyon jól néz ki. De ennyi, azzal a lendülettel megyek is tovább és a való életben egyáltalán nem a kigyúrt macsókat hajkurászom. A kettő nincs összefüggésben.
"Igazából sajnálom azokat a nőket, akik csuklóig felnyúlva önmagukat izgatva, vízesésként csorgatva nyálukat kommentelnek azon az oldalon'
Vizuális vagyok, bocs, láttál már ilyet, vagy csak elképzelted? :-D
Nekem egy ismerősöm van ilyen oldalon, aztán szoktam látni megosztogatva egyik-másik pasikát, aztán vagy elismerem, hogy tényleg szép, vagy megrántom a vállam, hogy hát ízlések és pofonok különbözők. De ennyire azért nem esek túlzásba, mint ahogy jellemzed. :-)
Én is végtelenül sajnálom azokat a farkuknak kiszolgáltatott, kétségbeesett kis csírákat, akik g_ecitől ragacsos kézzel írják a sz_aros segget virtuálisan tisztára nyaló kommenteket a mindenféle kikent, retusált, elfuserált pofázmányú nők képeihez.
Egyáltalán nem nemspecifikus viselkedés ez.
Off: Nem minden nőnek jönnek be a kigyúrt pasik.
Ha már emlegetitek az izmos pasikat, tőle már inkább félnék, ez az izomzat nekem már a sok kategória:
Régebben a napisz*r.hu-n volt napisuna kategória, szerintem ez a f.aszbukos dolog egy béna koppintás.
ma 15:34
Jó, Jay Cutlerről linkelsz be képet, tőle én is összesz*rnám magam :D
Egy szép, izmos férfitest így néz ki:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!