Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok-Nők, Melyik sráccal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok-Nők, Melyik sráccal jönnétek össze? Akinek Simson S51 van, vagy akinek egy Aprilia RSV 1000 motorja van?

Figyelt kérdés
Tegyük fel mind a kettő helyes és beleszeretsz.
2015. júl. 25. 23:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
És akinek utolsó csavarig felújított Pannónia T1-ese van? :D De a gyárból nem gurult így ki ;)
2015. júl. 25. 23:36
 12/18 anonim ***** válasza:
91%
Azzal jönnék össze, amelyikbe szerelmes vagyok, és akit szeretek. Az pedig egyáltalán nem azon múlik, hogy milyen motorja/háza/kocsija/stb-je van, vagy épp nincs.
2015. júl. 25. 23:45
 13/18 anonim ***** válasza:
Azzal jönnének össze, akinek egy 6.2 literes motorja van egy Corvette ZR1-esben. Garantált siker a nőknél! :D
2015. júl. 25. 23:54
 14/18 anonim ***** válasza:
Egyikkel sem,mert nem tetszenek a motoros pasik :)
2015. júl. 26. 05:47
 15/18 anonim ***** válasza:
Amitastechnika! Nekem volt roved ideig pasasom, akinek corvette-je,balatoni vitorlasa,svabhegyi haza volt,megsem kellett, mert nem voltam bele szerelmes.
2015. júl. 26. 10:07
 16/18 anonim ***** válasza:
aki ez alapján jön össze valakivel az nem nő! hanem kur va :)
2015. júl. 26. 21:46
 17/18 anonim ***** válasza:

én fiú vagyok nem lány, de voltam már vagyis vagyok egyszerre két csajba szerelmes, egy biszex párral "élek együtt" és nagyon jó. Nem Aprilia-m van hanem Ducati 848-am, de nekik nagyon bejön csak az a gáz hogy egyszerre csak az egyik tud felülni ezért általában autóval megyünk, de szoktunk motorozni is, olyankor egyik hétvégén egyikkel megyünk kirándulni, másik hétvégén másikkal. Tegnap mire hazaértem, egy cetli fogadott hogy elvitték a motort csak nem tudtak felhívni mert nem vettem fel (hazaértek baj nélkül de kaptak letolást, mondjuk egyikőjüknek van A korlátlan jogsija de keveset motorozott egyedül én meg otthon rettegtem hogy ne legyen semmi baj).

Bocsi, amit leírtam az nem tartozik a kérdéshez, csak azért írtam mert fentebb olvastam hogy nem lehet egyszerre két emberbe szerelmesnek lenni.

Amúgy szerintem jobban bejön az Aprilia, legalábbis ahogy én észre vettem az olasz motorokat jobban megbámulják mint példáúl egy Yamaha-t vagy egy Honda-t pedig a Yamaha és a Honda nagyon jó motor.

Mégegyszer boccs hogy nem konkrétan a kérdésre válaszoltam.

2015. júl. 27. 17:26
 18/18 Technokol Rapid válasza:
Szerintem még gyűjtögess arra az Apriliára ;)
2015. júl. 29. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!